Sportisks, elegants, komfortabls: tā ir jāizskatās modernam SUV

Papildus dzīvīgajam braukšanas sniegumam, elegantais Opel Grandland X dizains, augstā līmeņa komfortablais interjers, kā arī visaptverošā informācijas un izklaides tehnoloģija veicina patīkamu atmosfēru.

4477 milimetrus garš, 1856 milimetrus plats (bez durvju spoguļiem) un 1609 milimetrus augsts, jaunais Opel Grandland X ir stilīgs un izturīgs apvidus auto no katras tā sportiskā izskata perspektīvas. Priekšā virs aizsargpannas iespaidīgā radiatora reste lepni nes Opel logo. Hroma spārni aptver zīmola logotipu un plešas uz slaidajiem, divu spārnu LED galvenajiem lukturiem, optiski paplašinot priekšējo daļu un dodot Grandland X spēcīgu, stingru tēlu. Dzinēja pārsegs ietver Opel raksturīgo šķautni, paužot Opel dizaina filozofiju – “Skulpturālā māksla sastopas ar Vācu precizitāti”.

Tā sānu skats atspoguļo SUV izturīguma un eleganto līniju pievilcīgo kombināciju. Muskuļotās, skulpturālās riteņu arkas un aizsargājošais apšuvums virsbūves apakšdaļā piešķir Grandland X īstena bezceļa auto izskatu. Turpretim tīrās līnijas un stilizētais asmens apakšējā durvju daļā identificē jauno Grandland X kā Opel ģimenes locekli. Papildus pieejamā divu toņu apdare ar jumtu kontrastējošā melnā krāsā piešķir papildus  individualitāti. Tā vienmērīgā pāreja uz pārējo virsbūvi pastiprina “izrāvienu” C statnē, kas arī rada dinamisku saikni ar aizmuguri. Grandland X aizmugurējais izskats līdz sīkākajai detaļai parāda, ko nozīmē īsts apvidus auto dizains: plata stāja, sudraba virsbūves apakšējās daļas aizsardzība ar integrētiem izplūdes uzgaļiem abās pusēs un virs tā – aizsargājošais apšuvums un slaidi LED aizmugurējie lukturi, kas uzsver jaunpienācēja sportisko, muskuļoto raksturu.

Interjers turpina izcilu kvalitāti: instrumentu panelis un viduskonsole ar skārienekrānu ir skaidri izkārtoti un horizontāli izlīdzināti pret vadītāju. Viduskonsolei ir trīs horizontālas vadības rindas, kas nodrošina ātru un intuitīvu piekļuvi informācijas un izklaides sistēmai, klimata kontrolei un šasijas funkcijām. Interjera detaļas gan vizuāli, gan uz tausti liecina par augstu kvalitāti, kas ļauj vadītājam un pasažieriem sajust labsajūtu un komfortu visās sēdvietās. Papildus ērtības sniedz SUV tipiskā paaugstinātā sēdpozīcija, kas atvieglo iekāpšanu / izkāpšanu un nodrošina labu redzamību. Pēc izvēles pieejamā panorāmas jumta stikla lūka izgaismo interjeru un nodrošina lielisku skatu uz debesīm. Raksturīgo pirmklasīgo Opel komfortu nodrošina papildus pasūtāmie AGR (Kampaņa veselām mugurām) sertificētie ergonomiskie sēdekļi, kā arī apsildāms stūres rats un sēdekļu apsilde priekšā un aizmugurē.

2675 milimetrus garā riteņu bāze palielina plašuma sajūtu salonā un nodrošina to, ka līdz pat pieciem cilvēkiem kompaktklases SUV ir daudz vietas. Ar bagāžas nodalījumu no 514 l līdz 1652 l, jaunais Opel apvidus automobilis ir līdzvērtīgs kompaktklases universālim. Atkarībā no aprīkojuma līmeņa, piekļuve bagāžas nodalījumam ar sensora vadību ir ļoti vienkārša un ērta, tas automātiski atveras un aizveras ar vienkāršu kājas kustību.

Tipiskā Opel stilā, Grandland X vadītājs un pasažieri bauda vislabāko savienojamību ar jaunākās paaudzes Android Auto un Apple CarPlay saderīgajām IntelliLink sistēmām, kā arī individuālo savienojumu un servisa palīgu Opel OnStar un jauniem pakalpojumiem, piemēram, viesnīcu numuru rezervēšanu un autostāvvietu meklētāju. Viedtālruņus var lādēt pat bezvadu režīmā, izmantojot induktīvo uzlādi. 

Rakstu iesaka: 

Avots: media.opel.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment