Vīrietis nofilmē bērna spoku savā pagalmā– biedējošs video!

2

Kā redzams, videokamera ir vērsta uz vārtiem, lai redzētu ienācējus, iebraucējus un arī tos, kas dodas prom, piemēram, zagļus. Vīrietis apgalvo, ka video ir izdevies notver brīdi, ka mazas meitenes spoks, atver aizslēgtu vārtus un ienāk īpašuma.

Vīrietis video bija nolēmis pārskatīt, jo, no rita pieceļoties, vārti bija vaļā, un viņam šķita, ka kāds visticamāk ielavījies īpašumā vai mēģinājis to apzagt. Bet, apskatot videoierakstus un veltot tiem tiešām ilgu laiku, viņš ir pārliecināts, ka tajā redzams, kā mazas meitenes spoks attaisa aizslēgtos vārtus un ienāk iekšā.

1

Viņš stāsta, ka video rādoties laiks un datums, ko viņš neesot uzstādījis. Video izraisījis plašas diskusijas interneta vidē, un ļoti daudzi ir skeptiski.

Tas ir kameras laiks, kuru es nekad neesmu uzstādījis. Acīm redzot, ļoti daudziem cilvēkiem ir grūti noticēt un pieņemt šādu pierādījumu. Manas kameras jau pirms tam ir uztvērušas dažādas dīvainas lietas. Ja jūs nevēlaties, tad jums nav jātic. Taču man šie ir pietiekami labi pierādījumi, lai es ticētu tam, ka ir kaut kas pārdabisks un ka kāds ir nācis manā īpašumā, un tas nav cilvēks.

Video internetā ir aplūkots gandrīz 6000 reizes, piedāvājam arī tev to noskatīties!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment