Uzmanies! Šis vīrietis zaudēja redzi, jo pieļāva vienu kļūdu, kuru pieļauj daudzi no mums!

Lēcas tiek izmantotas, lai acis izskatītos pēc kaķa acīm, otrs biežāk sastopamais lēcu efekts ir acs radzenes krāsošana melnā krāsā. Kas gan raksturīgs abām lēcu lietotāju grupām? Ne visi lēcu lietotāji tās izņem ārā pirms gulētiešanas, tā ir rupja kļūda, kas tev var daudz maksāt.

1

Lēcas ir uzskatāmas par medicīniskām ierīcēm un to ražošana tiek stingri regulēta. Lai tās ievietotu, rokām ir jābūt tīrām, kontaktlēcām jābūt tīrām, kā arī apstākļiem jābūt sanitāriem; putekļi vai citas mikroskopiskas daļiņas var tikt pārnestas uz tava acs ābola! Tev atliek tik vien, kā iedomāties, kas ar šīm baktērijām var notikt nakts laikā. Čeds Grošēns labi apzinājās riskus, tādēļ iegādājās lēcas, kuras ir droši atstāt acīs pa nakti, domājot, ka viss būs kārtībā. Viņš kļūdījās.

2

Nākamajās dienās viņa acs asaroja un redze kļuva neskaidra, tomēr Čeds domāja, ka tā ir alerģiska reakcija. Kādu vakaru viņš devās gulēt, neizņemot kontaktlēcas, kā minēts uz to iepakojuma, tas ir droši. Nakts vidū viņš pamodās, ieraudzītais viņu šokēja. Viņš negaidīja, ka kaut kas tāds var notikt. Čeda redze kļuva miglaina un viņam stipri sāpēja galva – bija izveidojusies arī sinusa dobuma infekcija.

3

Viņš nolēma rīkoties saprātīgi un devās taisnā ceļa uz slimnīcu, kur ārsti atklāja, ka zem kreisās kontaktlēcas savairojušās Pseudomonas baktērijas. Viņš ar šo aci vairs neieraudzīs dienas gaismu. Ārstiem izdevās lokalizēt infekciju, pirms tā izplatījās tālāk. Protams, Čeds bija sarūgtināts par to, ka zaudējis redzi vienā no acīm. Tagad vīrietis gaida, kad inficētā vieta sadzīs, lai varētu pieteikties radzenes transplantācijai, tādējādi tiks daļēji atjaunota redze kreisajā acī.

Lasi arī: Vīrietis nopirka neremontētu Hruščovkas dzīvokli un pārvērta to par šiku dzīvesvietu

Iegaumē, ka pirms gulētiešanas kontaktlēcas vienmēr ir jāizņem. Acis būs tev pateicīgas!

Avots: damn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment