Vīrs centās viņu nogalināt, bet tad viņa ieradās pati uz savām bērēm!

 

Noele izkāpa ārā no savas mašīnas pati savu bēru dienā, kad tai bija pietuvojies viņas vīrs. Viņa reakcija bija neaprakstāma, bet sieva tikai noteica: “Pārsteigums! Es esmu dzīva!” Tajā brīdī Balengs atvainojās par visu, ko viņai ir nodarījis. Un kas tad ir tas “viss”?

Noele stāsta, ka viņa ir bijusi depresīva un nomākta par kāda ģimenes locekļa nāvi, tādēļ viņa nakti pēc bērēm pārlaida Burundi viesnīcas numuriņā. Viņas vīrs, kurš joprojām bija Austrālijā, piezvanīja viņai un teica, lai viņa iziet ārā izvēdināt galvu, un tas arī bija brīdis, kad bruņoti vīrieši viņu sagūstīja un ievilka mašīnā. Tur jau viņu gaidīja divi vīrieši. 

Vīrieši aizsēja Noeles acis un veda viņu mašīnā aptuveni pusstundu – nonākuši kādā ēkā, viņi piesēja Noeli pie krēsla. 

“Viņi man jautāja: “Ko tu šim vīrietim nodarīji? Kādēļ viņš vēlas, lai mēs tevi nogalinām?”, un tad es viņiem teicu: “Kurš vīrietis? Jo man nav nekādu problēmu un domstarpību ar nevienu”,” atceras Noele. “Viņi teica: “Tavs vīrs!” Es atbildēju: “Mans vīrs nespētu mani nogalināt! Jūs melojat! Un tad viņi man iesita.”

Tajā brīdī bandas vecākais veica telefona zvanu un ieslēdza skaļruni. “Nogaliniet viņu,” teica Noeles vīrs. Un tad viņa noģība.

Par laimi, noziedzniekiem bija kādas morāles normas – viņi pateica Noelei, ka nenogalinās viņu. Tomēr vispirms viņi piezvanīja Balengam un pieprasīja lielāku naudas summu par slepkavību – pēc tam pateica, ka darbs ir padarīts.

Noziedznieku banda izveda sievieti ārā un iedeva viņai ierakstu, kur viņas vīrs diskutē par slepkavību ar grupējuma biedriem. 

Kad Noele bija nonākusi atpakaļ Austrālijā, viņa uzzināja, ka viņš visiem ir izstāstījis, ka Noele ir nomirusi kādā negadījumā. 

Kad Noeles bērēs viņa uzradās sava vīra acu priekšā, viņa ātri vien izsauca policiju. Ieraksts ar vīra sarunām tika nodots policijas rokās, un Balengs atzina savu vainu. Tāpat arī viņš piebilda, ka gribējis nogalināt sievu, jo domājis, ka viņa aizies pie cita vīrieša.

Tagad Balengam ir piespriests sods – 9 gadi cietumā.

 

Avots: womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment