Vīrs sakautrējas, kad jaunā sieva viņu redz bez dvieļa. Reakcija- negaidīta!

Tiek aizvadīta kāzu nakts, kad jaunais pāris ir nodevies mīlas priekiem. No rīta jaunais vīrs pieceļas un dodas uz dušu, kad viņš saprot, ka viņam nav dvieļa.

Viņš ir cauri slapjš, tāpēc palūdz savai jaunajai sieviņai atnest dvieli no guļamistabas skapja. Kad viņa nonāca pie vannas istabas durvīm, viņš tās atvēra un atklāja pirmo reizi savu kailo ķermeni, visā tā krāšņumā.

Viņa mazliet sastinga un sāka pētīt savu jauno vīru. Sievas acis slīdēja no augšas uz leju, kad tās apstājās vietā zemāk par vidukli. Tās tur ilgi uzkavējās, visbeidzot sieva viņam pajautāja: “Kas tas ir?” Norādot uz ne visai apjomīgo ķermeņa daļu starp kājām.

Vīrs, manāmi apmulsis un sakautrējies, brīdi padomāja un atbildēja: “Nu tas ir tas, ar ko mums vakarnakt bija tik ļoti labi un jautri.”

Sieva pārsteigta jautāja: “Un tas ir viss, kas no tā ir palicis pāri?

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marija</cite>

    Nu,taču viņa laikam nezināja tik elementāru lietu,ka tas vīrieša atribūts neaktivitātes laikā nav liels, un,ka tas spēj pieņemties apmēros vairākas reizes. :-DNeizglītotā sieviete droši vien mazliet iedragāja vīra pašcieņu.

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    tad jau sii bija retums,tagad jau meitenes visu zin un ir redzeejusas pirms laika…

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ziema kā nenāk tā nenāk. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties uz priekšu. Nāc, reģistrējies no manas saites: https://goo.gl/3OxSEu , saņem vienu biļeti par brīvu un piepildi savas dziļākās vēlmes jau šogad!

Leave a Comment