Virtuves dvieļus nebiju pirkusi jau sen. Tikai 3 minūtes un tie ir tīri un smaržo svaigi

Virtuves dvieļi ļoti ātri kļūst netīri un atstāj grūti izmazgājamus traipus. Tāpēc daudzas saimnieces tos vienkārši izmet vai izmanto kā lupatas, regulāri pērkot jaunus dvieļus.

Tomēr man apnika ik pēc pāris mēnešiem tērēt ģimenes budžetu dvieļiem, tāpēc sāku meklēt veidu, kā ātri un viegli tikt galā pat ar tiem traipiem, kurus, šķiet, nav iespējams izmazgāt.

Beigās atradu lielisku mazgāšanas veidu, bet ne internetā – to man atklāja kaimiņiene. Reiz mēs nejauši sākām runāt par veļu, un es viņai sūdzējos par neizmazgājamiem traipiem uz virtuves dvieļiem. Tāpēc viņa man pastāstīja par efektīvu metodi to mazgāšanai.

Sākumā biju skeptiska, bet tomēr nolēmu izmēģināt viņas ieteikto variantu, jo man bija apnicis visu laiku pirkt jaunus dvieļus. Un zini – rezultāts mani ļoti iepriecināja.

Un tagad es tev pastāstīšu, kāda ir šīs metodes būtība!

Paņem veļas pulveri, nedaudz vairāk kā pusi no plastmasas krūzītes, 1 tējkaroti sodas, balinātāju (tādā pašā daudzumā kā pulveri) un 1 ēdamkaroti karoti augu eļļas.

Pēc tam piepildi lielu bļodu ar karstu ūdeni (verdošu ūdeni), ielej apmēram 2-3 litrus.

Tad pievieno visas iepriekš minētās sastāvdaļas verdošam ūdenim (veļas pulveris, soda, balinātājs, augu eļļa).

Visu samaisi un iemērc netīros virtuves dvieļus. Atstāj dvieļus mērcēties vairākas stundas (4-5 stundas), līdz šķidrums ir pilnībā atdzisis. Vari atstāt dvieļus šķīdumā uz nakti, ja tie iemērkti vakarā.

LASI VĒL: Sieva 11 gadus slēpa, ka saņem alimentus par bērnu no pirmās laulības

Pēc tam dvieļi jāizskalo un jāliek mazgāties veļas mašīnā 60 grādos.

Rezultāts tiešām pārsniedz visas cerības!

Izmēģini un pārliecinies pats/pati!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment