“Visa pasaule ir pie viņu kājām”: astrologi nosauca par neapšaubāmiem Zaļā koka pūķa favorītiem – 2024. gadā viņi saņems visu – atzinību, naudu, daudz mīlestības

Saskaņā ar austrumu kalendāru 2024. gadā pār pasauli valdīs Zaļais Koka Pūķis, cienīts, spēcīgs un žēlsirdīgs. Tomēr neaizmirstiet, ka tas ir garais gads, un tāpēc tas nebūs viegli visiem.

Astrologi uzskata, ka tikai Pūķa favorītiem nav par ko uztraukties. Gada īpašnieks sava rakstura dēļ tās jau ir izvēlējies – ne visi par tiem kļūs. Bet šiem izredzētajiem visa pasaule būs pie kājām – Pūķis viņiem dos tik daudz iespēju, ka viņi varēs nopelnīt lielu naudu, uzlabot savu veselību un atrast ilgi gaidīto mīlestību un slavu.

AUNS

Pūķa pirmais mīļākais ir Auns. Gada īpašnieks viņam dos iespējas lieliskai profesionālai izaugsmei. Auni sasniegs augstas pozīcijas uz karjeras kāpnēm, spēs būtiski uzlabot savu finansiālo stāvokli un apzināties paši savu nozīmi biznesā, kurā ir iesaistīti.

LAUVA

Otrs gada saimnieka favorīts ir Lauva. Lauvām tiks dota iespēja paspīdēt, atstāt iespaidu uz pretējo dzimumu, kolēģiem, draugiem, priekšniekiem. Rezultātā Lauvas šarms, ko pastiprina Pūķis, palīdzēs šajā zīmē dzimušajiem sasniegt lielus augstumus.

Lasi vēl: “Pasakainas veiksmes ūdenskritums”: nosaukti fantastiski veiksminieki, kuriem 2024. gads nesīs lielu laimi – viss izdosies un piepildīsies

Vientuļās Lauvas satiks savu dvēseles radinieku.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment