Kotletes ir viens no visu iecienītākajiem ēdieniem. Ir daudz recepšu, kā tās pagatavot. Tomēr, ja gatavo ar šķiņķi, to garša būs pavisam cita.
Kāpostu kotletes ar šķiņķi ir lieliski piemērotas kā piedeva vai pamatēdiens pusdienām un vakariņām. Tās noteikti būs iecienītas.
Sastāvdaļas:
Lasi vēl: Cepta vārītā desa: pionieru nometņu dalībniekiem un rūpnīcu strādniekiem tā garšoja vairāk nekā kotletes. Īsts padomjlaika hits!
300 g baltie kāposti
350 g kartupeļi
2 ēdamkarotes olīveļļa
1 ķiploka daiviņa
120 g šķiņķis
1 ola
2 ēdamkarotes rīvēts parmezāns
80 g rīvmaize
Sāls – pēc garšas
60 ml saulespuķu eļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Slinkie” tīteņi, kas gatavoti cepeškrāsnī: pēc šīs receptes gatavo pat ārzemju šefpavāriby Laura Blūma
- Pazīstamais Roberto Meloni, viesojoties TV raidījumā, uzrunā prezidentu Rinkēviču, uzdodot pavisam negaidītu jautājumuby Laura Blūma
- Cepti ziedkāposti ar Alfredo mērci – izmēģiniet šo recepti vienreiz, un jūs vēlēsieties to gatavot atkal un atkalby Anete Vītola