Kotletes ir viens no visu iecienītākajiem ēdieniem. Ir daudz recepšu, kā tās pagatavot. Tomēr, ja gatavo ar šķiņķi, to garša būs pavisam cita.
Kāpostu kotletes ar šķiņķi ir lieliski piemērotas kā piedeva vai pamatēdiens pusdienām un vakariņām. Tās noteikti būs iecienītas.
Sastāvdaļas:
Lasi vēl: Cepta vārītā desa: pionieru nometņu dalībniekiem un rūpnīcu strādniekiem tā garšoja vairāk nekā kotletes. Īsts padomjlaika hits!
300 g baltie kāposti
350 g kartupeļi
2 ēdamkarotes olīveļļa
1 ķiploka daiviņa
120 g šķiņķis
1 ola
2 ēdamkarotes rīvēts parmezāns
80 g rīvmaize
Sāls – pēc garšas
60 ml saulespuķu eļļa
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- 8. jūnijs senos senču ticējumos: 4 lietas, kas jādara šajā dienā, lai piesaistītu labklājību un veiksmiby Laura Kārkliņa
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis
- Sinoptiķi strauji mainījuši prognozes uz jūnija mēnesi: ”Peldkostīmus vēl varat nepirkt”by Sandra Ločmele