Pagatavošana:
Vispirms kartupeļi kārtīgi jānomazgā un jāvāra mizā, līdz tie kļūst mīksti, apmēram 30 minūtes. Nomizotos kartupeļus saberž ar dakšiņu.
Atdaliet kāpostus lapās un izgrieziet sabiezējumus. Kāpostus sagriež plānās strēmelēs, noskalo zem auksta tekoša ūdens un ļauj notecēt.
Pannā ar augstām malām uzkarsē olīveļļu un apbrūnina nomizotos ķiplokus. Pievienojiet kāpostus, sāli, ielejiet divas glāzes ūdens, pārklājiet pannu ar vāku un vāriet apmēram 10 minūtes. Novārītos kāpostus sasmalcina.
Bļodā sajauc kartupeļu biezeni un kāpostus, ieputo olu, pievieno kubiņos sagrieztu šķiņķi, pārkaisa ar rīvētu parmezānu. Pievieno arī rīvmaizi, sāli un samaisa.
Ar mitrām rokām no maisījuma veido bumbiņas un ar plaukstu tās nedaudz saplacina. Apviļājiet sagatavotās kotletītes rīvmaizē un cepiet karstā eļļā 3-4 minūtes no katras puses.
Tevi noteikti interesēs
- 9 lietas, ko daudzi aizmirst izdarīt pirms pirmajām salnām — pārbaudiet, vai neko neesat palaiduši garām
- Šīm četrām zodiaka zīmēm 11. novembris nesīs īpaši veiksmīgu dienu
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- Kāpēc daudzas sievietes mūsdienās izvēlas mainīt savu dzīvi pat pēc 30 vai 40 gadu kopdzīves — 7 iemesli
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei
- Ja šajā dienā no rīta ir sarkana rītausma, tas nesola neko labu: tautas gudrības par 11. novembri








