Vislabākais Jūsu Toyota hibrīdam

Toyota hibrīdu ekspertu apkalpošana ir labākā izvēle Jūsu Toyota hibrīdam. Toyota hibrīdu apkopes programma  – kvalitāte un sirdsmiers. Vienreiz gadā mēs veicam padziļinātu hibrīda sistēmas komponentu apskati. Jūs saņemsiet detalizētu atskaiti par Jūsu automobiļa hibrīda sistēmas stāvokli…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=47m7snTicCk

Hybrid Synergy Drive (HSD).

Jūsu hibrīda sirds. Hybrid Synergy Drive® tehnoloģija sevī apvieno benzīna dzinēja un elektromotora jaudu, nodrošinot izcilu degvielas ekonomiju, vienmērīgu un klusu braukšanu. HSD pastāvīgi uzrauga Jūsu braukšanas stilu un ataino braukšanas datus, lai Jūs varētu izmantot visas hibrīda sistēmas priekšrocības.

Apkope un garantija

Uzturiet augstu hibrīda pēcpārdošanas vērtību. Regulārās apkopes laikā, ja ir spēkā ražotāja garantija, mēs veiksim arī hibrīda sistēmas pārbaudi.  Hibrīda sistēmas ražotāja garantija ir spēkā 5 gadus vai 100 000 km, kas iestājas pirmais. Vairāk lasiet garantijas un apkopes rokasgrāmatā.

Hibrīda akumulatora aizsardzība

Garantē sirdsmieru pēc ražotāja garantijas perioda beigām. Pēc ražotāja garantijas perioda beigām Jūs varat pagarināt hibrīda akumulatora aizsardzību līdz pat 5 gadiem, ja vien veicat automobilim regulārās apkopes Toyota servisā un līdztekus tiek pārbaudīta hibrīda sistēma.

Rezervējiet servisa apmeklējumu tiešsaistē jebkurā diennakts laikā, apskatiet apkopes izmaksas vai veicamos darbus.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment