Visprecīzākā prognoze visām zvaigžņu zīmēm 2024. gada februārim

Svari

Februāra pirmās trīs nedēļas veltiet saviem vaļaspriekiem. Varbūt jūsu aizraušanās ir tamborēšana, vai varbūt tā ir televīzijas pārraides, kuras jums patīk skatīties kopā ar savu partneri. Ļaujiet sev vairāk kaut ko patīkamu, kaut ko, kas jums patīk. Vēl labāk ir apvienoties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuriem ir tāda pati aizraušanās kā jūs.

Februārī var būt arī daži grūti un saspringti brīži – īpaši dažās dienās līdz 17. februārim –, taču tu visu spēsi pārvarēt. Jums vienkārši ir jābūt gatavam ieguldīt darbu.

Skorpions

Plutons valda jūsu zīmē un ir ārkārtīgi spēcīgs februārī. Tieši šis spēks izraisīs dažus saspringtus dzīves mirkļus, tostarp iekšējos konfliktus. Visvairāk šīs mokas tev būs pamanāmas 5., 14. un 17. datumā. Tomēr, neskatoties uz grūtībām, tu arvien vairāk tuvojies mērķiem, pēc kuriem tik ilgi tiecies. Ja tev bija neatrisināti jautājumi ar mīļajiem, ieplāno nopietnu sarunu februāra pirmajai pusei.

Jums ir tik daudz spēka, ka šķiet, ka jūs varat pārvietot kalnus. Vienīgais, kas jums jāatceras, ir tas, ka jums nevajadzētu iet pāri galvai, nesaudzīgi tiecoties pēc mērķa. Ikviens gūst labumu no sadarbības.

Strēlnieks

Februārī viss ir saistīts ar vienu šķietami vienkāršu vārdu – komunikācija. Jo vairāk jūs sazināties godīgi un atklāti, jo labāk. Iespējami arī saspringti brīži, īpaši, ja plāni pēkšņi mainās. Ja jūsu stresa un trauksmes līmenis paaugstinās, dodieties pastaigā, lai atbrīvotu galvu no negatīvām domām.

Paturiet prātā, ka jebkuras situācijas pārdomāšana februārī noliegs visus mēģinājumus pieņemt pareizo lēmumu: jūs varat lieki stresot, sarežģīt šķietami pašsaprotamas lietas. Mēneša pirmajā pusē mēģiniet pavadīt vairāk laika ārpus telpām, lasīt vai vingrot kopā ar personīgo treneri.

Mežāzis

Nekas tā neveicina jūsu apetīti kā sasniegumu izredzes. Februārī bagātība ir svarīgāka par slavu, un planēta Plutons jums šeit ļoti palīdz. Februāris jūs aizrauj ar iespējām un perspektīvām; tas var sniegt tieši to, ko jūs tik ilgi esat vēlējušies. Jauns mēness 10. februārī piešķir jūsu centieniem īpašu pievilcību.

Tomēr ir jābūt svarīgai iekšējai izpratnei: lai sasniegtu tādus augstumus, par kuriem iepriekš pat sapņos neesat sapņojis, ir jābūt pacietīgam, jo ​​process var ievilkties pat gadu desmitiem. Tam būs nepieciešama rūpīga plānošana, izkāpšana ārpus komforta zonas, īpaši sākot ar 5. februāri.

Ūdensvīrs

Gandrīz visu februāra mēnesi var redzēt, kā piepildās katrs sapnis un mērķis, ko kādreiz izdomāji un sev izvirzīji. Tiesa, jums būs jādara viss iespējamais, lai to panāktu, un neļaujiet nevienam jūs novirzīt no kursa. Un tie, kas vēlas to darīt, patiesībā var būt ieskauti. Īpaši saspringta diena iekrīt 15. februārī, kad kāroto vajadzēs ņemt ar abām rokām un pielikt visas pūles, lai idejas īstenotu dzīvē.

Vai izdosies? Visticamāk, jā, un tas ne tikai nesīs panākumus, bet arī radīs notiekošā nerealitātes sajūtu. Var teikt, ka februāra notikumi ir atkarīgi tikai no jums. Atpūtieties no draugiem, ģimenes un kolēģiem un esiet nedaudz savtīgs. Februāris ir tavs mēnesis.

Zivis

Zivju sezona sākas 19. februārī. Tavas zīmes pārstāvjiem tuvojas jauns cikls, kas mudina aizdomāties par savu dvēseli, par iekšējām vajadzībām, par to, ko īsti vēlies. Tagad esat pabeidzis vienu nodaļu, lai sāktu savu dzīvi ar tīru lapu. Būtu ļoti dabiski un izdevīgi vispirms atbrīvot vietu jaunajam, un tas ir iespējams tikai tad, ja atlaižat veco.

Lasi vēl: Daži nelieli triki katrai mājsaimniecei

Līdz 19. februārim var sastapties ar vairākiem pagātnes notikumiem, kas atkal liks par sevi manīt un kuriem nebūsi gatavs, taču no tiem nevajag baidīties – tie tuvojas loģiskām beigām. Nedomājiet par slikto, nenožēlojot, atlaidiet to, kas jums vairs nepalīdz vai neatbalsta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment