Viss pēc plāna: horoskops visām zodiaka zīmēm no 18. līdz 24.decembrim

Svari

Iedvesma- Nedēļas enerģija ir tik bagātīga, ka sniegs daudz lielisku emociju. Jūsu zīme nebūs izņēmums: šī nedēļa būs jūsu labākā stunda. Jūs varat gūt savu daļu prieka, ja laikus pārslēgsit savu uzmanību no vēlamā uz to, kas jums jau ir. Šāda ieguvuma piemērs varētu būt ieguldījums esošajās aktivitātēs vai attiecībās, nevis mēģinājums kaut ko sākt no nulles. Viss nepieciešamais jau ir tuvumā. Merkurs iedvesmos jūs sazināties ar cilvēkiem un izmantot savas prasmes sabiedrības uzlabošanai.

Laimīgās dienas: otrdiena, sestdiena.

Skorpions

Nauda- Planētu stāvoklis ienesīs jūsu finanšu sektoru bagātināšanu labās ziņas darbā vai parādu galīgās atmaksas veidā. Šis tranzīts ir piemērots arī jaunu iespēju radīšanai, tādēļ, ja vēlaties mainīt darbu, tagad ir īstais laiks pielāgot savu CV vai padomāt par savu motivācijas vēstuli. Dzīvsudraba retrogrāds piespiedīs jūs uzdot patiesus jautājumus par to, kas jums ir svarīgs un ko jūs vērtējat augstāk par visu.
Ideālā gadījumā līgumu slēgšanu un lielus pirkumus vajadzētu atlikt vismaz līdz 3. janvārim, kad Merkurs atgriezīsies tiešā kustībā. Līdz šim laikam labāk koncentrēties uz jau uzsāktiem projektiem. To izdarīt nebūs grūti, jo šādas lietas atgādinās par sevi.

Laimīgās dienas: piektdiena, sestdiena.

Strēlnieks

Iepazīšanās. Šonedēļ nejauši satiksi cilvēkus, kuri atbalstīs tavas ieceres un dos ieguldījumu tavas idejas attīstībā. Šāda negaidīta palīdzība sniegs pārliecību par savām zināšanām un motivēs mācīties. Tomēr ir svarīgi saglabāt profesionālu izturēšanos un izvairīties no pārāk tuvināšanās tiem, kas ir izrādījuši solidaritāti, un neatbalstīt tenkas. Mūsdienās par labu nāks ne tikai spēja nodibināt komunikāciju, bet arī drosme noteikt skaidras personiskās robežas, saskaroties ar personām, kuru rīcība ir apšaubāma. Rakstura spēks atstums no jums pseidolabvēļus un vairāk uzsvērs sirsnīgu sarunu biedru nozīmi.

Laimīgās dienas: otrdiena, trešdiena.

Mežāzis

Draudzība- Nākamās septiņas dienas sagādās jums virkni interesantu notikumu, taču šim nolūkam jums būs jāizrāda iniciatīva un aktivitāte. Ja pirms kāda laika brīvprātīgi norobežojāties no sabiedrības, piemēram, lai tiktu galā ar stresu, tad tagad zvaigznes mudina atgriezties sabiedrībā un baudīt dzīvi. Jūsu brīvprātīgās nošķirtības laikā liela daļa jūsu tuvinieku dzīves varētu paiet jums garām. Tāpēc pirmais, ar ko jāsāk, ir izrādīt iejūtību un atvērtību attiecībās ar draugiem. Šāda vērība pret sarunu biedriem atklās vecos biedrus jaunā veidā. Godīgas sarunas nāks par labu ikvienam: tās izvilks jūs no sāpīgām domām, un sarunu biedrs būs pārliecināts par jūsu rūpēm.

Laimīgās dienas: ceturtdiena, piektdiena.

Ūdensvīrs

Objektivitāte. Saturna pozīcija attiecībā pret tavu zīmi saka, ka ir laiks novilkt “rozā brilles”, sazinoties ar kādu sev tuvu cilvēku un beigt attaisnot ne visai godīgas darbības. Tāpat zvaigznes šonedēļ mudina pieņemt savu unikalitāti un pārstāt pielāgoties citiem. Cieņa pret savām interesēm palīdzēs jums pretoties kāda jūsu ģimenes locekļa toksiskajai uzvedībai.
Laimīgās dienas: trešdiena, sestdiena.

Zivis

Cietība. Šī nedēļa tev būs pārstartēšana domāšanas ziņā: daži notikumi palīdzēs paskatīties uz pazīstamām lietām no cita leņķa. Netriviāla pieeja biznesam jums pavērs vairākus attīstības ceļus. Katrs no tiem būs pievilcīgs, taču jums ir jāizvēlas tā, kas vislabāk atbilst jūsu interesēm un vēlmēm. Pieņēmis lēmumu, nostājieties uz savu pozīciju, pat ja kādā brīdī šķiet, ka esat kļūdījies: šāda ziedošanās uzlabos jūsu dzīvi ilgtermiņā.

Lasi vēl: Kāpēc kaķis ierodas svešā mājā? Ko nozīmē klaiņojoša dzīvnieka kažokādas krāsa?

Laimīgās dienas: pirmdiena, trešdiena.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment