Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet aknas, nomizojiet plēves, sagrieziet mazos gabaliņos. Sīpolu sagriež puskociņos, papriku un baklažānu kubiņos. Smalki sagriež ķiplokus.
Uzkarsē augu eļļu pannā uz lielas uguns. Apcep aknas no visām pusēm vairākos piegājienos, apmēram divas minūtes katrā piegājienā, pārliek uz šķīvja.
Lasi vēl: Cik bieži laistīt dārzu, lai iegūtu lielisku ražu
Pannā ievieto sīpolus un papriku. Maisot cep 3-4 minūtes. Pievieno baklažānus un, maisot, cep vēl 3 minūtes.
Aknas atgriež pannā, pievieno ķiplokus, cukuru un sojas mērci, nedaudz sāls un piparu. Gatavojiet, maisot, vēl apmēram 2 minūtes. Tad noņemiet no uguns. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem, nūdelēm vai citu ēdienu pēc izvēles.
Tevi noteikti interesēs
- Oktobra pilnbriedā viņi visu “sāks no nulles”: 6 Zvaigžņu zīmes, kam tiks pavērtas jaunas durvisby Laura Andersone
- Dārznieks Auseklis, kura dārzs izskatās pēc pasakas, atklāja 14 puķes, kas vispār nav kaprīzas, bet zied kā krāsaini mākoņiby Laura Andersone
- Galkins spiests pārdot savu luksussauto – mediji noskaidrojuši vairāk informācijasby Sandra Vīgante