Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet aknas, nomizojiet plēves, sagrieziet mazos gabaliņos. Sīpolu sagriež puskociņos, papriku un baklažānu kubiņos. Smalki sagriež ķiplokus.
Uzkarsē augu eļļu pannā uz lielas uguns. Apcep aknas no visām pusēm vairākos piegājienos, apmēram divas minūtes katrā piegājienā, pārliek uz šķīvja.
Lasi vēl: Cik bieži laistīt dārzu, lai iegūtu lielisku ražu
Pannā ievieto sīpolus un papriku. Maisot cep 3-4 minūtes. Pievieno baklažānus un, maisot, cep vēl 3 minūtes.
Aknas atgriež pannā, pievieno ķiplokus, cukuru un sojas mērci, nedaudz sāls un piparu. Gatavojiet, maisot, vēl apmēram 2 minūtes. Tad noņemiet no uguns. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem, nūdelēm vai citu ēdienu pēc izvēles.
Tevi noteikti interesēs
- “No rīta izlikos guļam, lai tikai viņu neredzētu…” Draugs pusgadu dzīvoja ar 51 gadu vecu sievieti un aizmuka, nespēdams izturēt viņas dīvainos ieradumusby Rinalds Bergmanis
- Atslēdznieks tikai nedēļas laikā uzcēla mums šķūnīti, bet izrādījās, ka viņš slepus darījis ko nepieņemamuby Rinalds Bergmanis
- Klienti sašutuši un ļoti vīlušies redzētajā kādā no ”Maxima” veikaliem: kas tur noticisby Sandra Vīgante