Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet aknas, nomizojiet plēves, sagrieziet mazos gabaliņos. Sīpolu sagriež puskociņos, papriku un baklažānu kubiņos. Smalki sagriež ķiplokus.
Uzkarsē augu eļļu pannā uz lielas uguns. Apcep aknas no visām pusēm vairākos piegājienos, apmēram divas minūtes katrā piegājienā, pārliek uz šķīvja.
Lasi vēl: Cik bieži laistīt dārzu, lai iegūtu lielisku ražu
Pannā ievieto sīpolus un papriku. Maisot cep 3-4 minūtes. Pievieno baklažānus un, maisot, cep vēl 3 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Aknas atgriež pannā, pievieno ķiplokus, cukuru un sojas mērci, nedaudz sāls un piparu. Gatavojiet, maisot, vēl apmēram 2 minūtes. Tad noņemiet no uguns. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem, nūdelēm vai citu ēdienu pēc izvēles.
Tevi noteikti interesēs
- “Prognozēts, ka tas sāksies 11. aprīlī un turpināsies nedēļu” – meteorologi nākuši klajā ar skarbu laika prognoziby Sandra Ločmele
- Gudri dārznieki iesaka: 7 populāri koki, kurus nevajadzētu stādīt savā dārzāby Laura Blūma
- Sadzīves triks, kas kļūst arvien populārāks – kā ar kafijas biezumiem notīrīt plītiby Anete Vītola