Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet aknas, nomizojiet plēves, sagrieziet mazos gabaliņos. Sīpolu sagriež puskociņos, papriku un baklažānu kubiņos. Smalki sagriež ķiplokus.
Uzkarsē augu eļļu pannā uz lielas uguns. Apcep aknas no visām pusēm vairākos piegājienos, apmēram divas minūtes katrā piegājienā, pārliek uz šķīvja.
Lasi vēl: Cik bieži laistīt dārzu, lai iegūtu lielisku ražu
VIDEO:
Pannā ievieto sīpolus un papriku. Maisot cep 3-4 minūtes. Pievieno baklažānus un, maisot, cep vēl 3 minūtes.
Aknas atgriež pannā, pievieno ķiplokus, cukuru un sojas mērci, nedaudz sāls un piparu. Gatavojiet, maisot, vēl apmēram 2 minūtes. Tad noņemiet no uguns. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem, nūdelēm vai citu ēdienu pēc izvēles.
Tevi noteikti interesēs
- 2025./ 2026. gada ziemas modes “antitrendi”: novecojošas “kombinācijas”, par kurām šajā sezonā varat aizmirst
- Miljardieris pārģērbjas par apkopēju savā jaunajā iestādē, lai pārbaudītu personālu – kā viss beidzās
- “Šie salāti ir pārāk lēti mums” vīra māsa Ingrīda komentēja manu cienastu, nezinot, kura dāvana ir zem eglītes…
- 500 eiro par Ziemassvētku dāvanām: šādu summu plāno tām tērēt iedzīvotāji tikai vienā Latvijas reģionā un tā nav Rīga
- Izziņots svētku laika pārtikas veikalu darba laiks: 1. janvārī būs atvērti vien divi lielveikalu tīkli
- Meteorologs Toms Bricis maina līdzšinējās prognozes par laika apstākļiem svētku nedēļā: atklāj, cik zemu noslīdēs temperatūra









