Visums vienmēr savienojas ar cilvēku, kad nepieciešama palīdzība: kā nepalaist garām maģisko atbalstu

Kad jūs sākat redzēt tādu pašu sapni. Viņš var nākt reizi sešos mēnešos, reizi nedēļā, varbūt katru dienu, bet tas ir viens un tas pats. Koncentrējieties uz attēliem sapnī. Nepārstāstiet to tikai kā kaut ko pārsteidzošu, bet mēģiniet analizēt, kas šajā sapnī ir atbildīgs par jūsu dzīvi. Kāda ir situācija, kas varētu būt šī melnā vārna ar baltu spārnu? Kāpēc tur ir iesaistīts tieši sievietes tēls un kāpēc zemapziņa koncentrējas uz to? Ko darīt, ja tev ir problēmas ar mammu vai ar sievišķo pusi… Iedziļināties.

Tas ir, tas nav sapnis par izklaidi, šī zemapziņa caur Visumu nodrošina, ka tiek pievērsta uzmanība galvenajiem punktiem, kas jāpārvieto, kuros ir jāaug.

Ja pēkšņi sāk zvanīt no pagātnes cilvēki, kurus neesat atcerējies ilgus gadus, tas nozīmē, ka jūs nedzīvojat patiesi. Visticamāk, tu esi iestrēdzis pie vecām attieksmēm, kas sabojā tavu dzīvi, taču ieraduma dēļ tu ar tām tiec tālāk. Citādi, kā ir iespējams to ņemt un mainīt. “Kāpēc es tam tik daudzus gadus veltīgi ticēju? Kāpēc es tam veltīgi pavadīju tik daudzus gadus? – cilvēks domā un turpina izmantot senos algoritmus, kas vienkārši nedarbojas.

Paskaties tuvāk, ko tu dari, kā dzīvo, kādas domas domā. Visticamāk, jūs aizliedzat sev kaut ko darīt, jo jums tika mācīts domāt citādi un jūsu domas ir izgaisušas otrajā plānā.

Kad mēs zaudējam dārgas lietas, runa ir par globālu saikni ar finansiālām sekām. Tāpēc cilvēks pārāk stingri koncentrējas uz materiālās bagātības sasniegšanu. Lietas viņam nozīmē pārāk daudz, nevis cilvēki un pat ne viņš pats. Galvenais, lai viss ir, lai visa pietiktu. Tas ir, lai gan cilvēks ir turīgs, viņš tomēr sēž noteiktā komforta zonā, it kā kastē, neko citu neredz, neizmanto citas izaugsmes iespējas.

Visums atņem dārgu lietu, lai cilvēks mazliet atvērtu savu apziņu un saprastu, ka nevar tik nopietni koncentrēties uz lietām un materiāliem objektiem kā viņš. Visticamāk, tuvumā ir cilvēki, kuri gaida uzmanību, kuri gaida mīlestību, kuri gaida jaunu biznesu vai jaunu mērķi. Varbūt cilvēks pats sev atņem vairāk, kamēr viņš skrien pēc nākamajiem labumiem.

Tomēr lietas var saplīst viena pēc otras. Parastā valodā to sauc par “biroja aprīkojuma sazvērestību”. Patiesībā tas ir par krāšņu milzīgu negatīvās enerģijas noliktavu. Tas ir, cilvēks ir sevī sakrājis tik daudz no tā, ka tas izlaužas cauri viņa laukam un lauž priekšmetus. Galu galā tas notiek bieži: jūs strīdaties ar mīļoto, jūs iekāpjat automašīnā, bet tā neieslēdzas, tā pa ceļam sāk rīkoties dīvaini. Tā vietā, lai, gluži otrādi, pieņemtu palīdzību no Visuma un domātu, ka mums iekšējais skatiens ir jāvērš uz cilvēku, kas mums ir blakus, jāvelta laiks viņam un sev, mēs kliedzam no visas sirds, ka cilvēks ir briesmonis un ka pat viņa dēļ mašīna salūza.

Ne jau viņa dēļ viņa salūza…

Un tevis dēļ. Un jūs to ļoti labi zināt.

Visums sāk mums rādīt robežas. Šāda palīdzība izskatās ļoti vienkārša – mēs dauzām stūrus, pieskaramies kaut kam, kam vēl neesam pieskārušies. “Mosties,” saka Visums. “Kur tu dosies? To kaut kā var izdarīt uzmanīgāk, ar atvērtām acīm un adekvātumu. Tu tiksi sadragāts gabalos, mans dārgais cilvēk.

Joprojām ir daudz dažādu palīdzības veidu, Visums mēģina atrast savu pieeju katram cilvēkam, taču šie pamata triki strādā ar pilnīgi visiem.

Tie, kas nekam netic, var turpināt sist galvu un iet uz priekšu. Citiem, iespējams, šī informācija noderēs.

Starp citu, palīdzību padomu veidā vari lūgt pats. Piemēram, jūs nevarat izlemt par kādu soli vai darbību. Savā galvā paziņo, ka rīt ir laiks, kad vēlies palīdzību un esi gatavs to pieņemt no jebkuras vietas. Izejiet uz ielas un sāciet pamanīt: klausieties garāmgājēju frāžu fragmentus, uzmanīgi apskatiet visu, Visums noteikti izdomās veidu, kā jūs sasniegt, savienojot jūsu zemapziņu.

Visumam patīk, ja to atceras, uzrunā un ciena.

Tās mērķis ir atvērt katra no mums iekšējo skatienu.

Lasi vēl: “Gaida foršas pārmaiņas”: 2024. gada janvāra sākumā 3 zodiaka zīmes varēs gūt milzīgus panākumus – īstie mēneša veiksminieki

Apskāvieni. Cilvēks, kurš spēra savus lielākos soļus dzīvē, kad sāka nejauši sastapties ar vienādiem skaitļiem laikā pieaugošā secībā: viņš sniedzās kabatā pēc pulksteņa, un pulkstenis bija 13:13. Viņš nolemj kaut ko uzsildīt mikroviļņu krāsnī, un tad ir pulksten 14:14. Viņam šķiet, ka ir pienācis laiks piezvanīt darbā, bet pa telefonu jau ir 15:15… Šis ir dzīves brīdis, kad jāiet uz priekšu, kopsolī ar savu iekšējo un ārējo laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment