Atsevišķi saputo olas ar sāli, tad sajauc kefīru ar cepamo sodu. Sajauc kefīra un olu maisījumu, pievieno miltus un mīca mīklu.
Biezajai mīklai pievieno kāpostu pildījumu un rūpīgi samaisa.
Uz sakarsētas pannas ar eļļu ar karoti izklājiet mīklu, cepot pīrādziņus, līdz parādās zeltaina garoziņa.
VIDEO:
Lasi arī: Neparasta medus kūkas pagatavošana 30 minūtēs! Gadiem pārbaudīta recepte
Lasi arī: Austrumos dāmas 50+ izskatās kā jaunas meitenes, bet mūsējās – kā vecas tantes: 5 viņu skaistuma noslēpumi
Tādējādi iegūstam vieglus un garšīgus kāpostu pīrādziņus, kas lieliski piemēroti ģimenes vakariņām un viesu cienāšanai.
Tevi noteikti interesēs
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- TESTS. Izvēlies gaismu un uzzini, kādas pārmaiņas tev stāv priekšā 2026. gadā
- TESTS. Izvēlies sniegpārsliņu un uzzini, ko Uguns Zirgs tev patiesībā atnesīs 2026. gadā
- Anomāls ciklons tepat aiz stūra: ko sinoptiķi no 20.decembra sola konkrētajiem reģioniem
- Baiļu diena, 19. decembris: kāpēc nevajadzētu apmeklēt, uzņemt svešiniekus pie sevis mājās
- Kā pareizi laistīt Ziemassvētku kaktusu ziemā: galvenais kārtīgas augšanas un ziedēšanas noslēpums










