Atsevišķi saputo olas ar sāli, tad sajauc kefīru ar cepamo sodu. Sajauc kefīra un olu maisījumu, pievieno miltus un mīca mīklu.
Biezajai mīklai pievieno kāpostu pildījumu un rūpīgi samaisa.
Uz sakarsētas pannas ar eļļu ar karoti izklājiet mīklu, cepot pīrādziņus, līdz parādās zeltaina garoziņa.
Lasi arī: Neparasta medus kūkas pagatavošana 30 minūtēs! Gadiem pārbaudīta recepte
Lasi arī: Austrumos dāmas 50+ izskatās kā jaunas meitenes, bet mūsējās – kā vecas tantes: 5 viņu skaistuma noslēpumi
Tādējādi iegūstam vieglus un garšīgus kāpostu pīrādziņus, kas lieliski piemēroti ģimenes vakariņām un viesu cienāšanai.
Tevi noteikti interesēs
- Latvijas dabas pētnieks Bukšs nāk klajā ar pirmo laikapstākļu prognozi jūlijam: ”Daudzi būs apbēdināti”by Sandra Vīgante
- Lācis pastaigājas mājas pagalmā un ģimenei to izdodas nofilmēt: brūnie lāči kļūst aizvien drošāki (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Kāpēc vecumdienās vairs neesam vajadzīgi saviem bērniemby Rinalds Bergmanis