Atsevišķi saputo olas ar sāli, tad sajauc kefīru ar cepamo sodu. Sajauc kefīra un olu maisījumu, pievieno miltus un mīca mīklu.
Biezajai mīklai pievieno kāpostu pildījumu un rūpīgi samaisa.
Uz sakarsētas pannas ar eļļu ar karoti izklājiet mīklu, cepot pīrādziņus, līdz parādās zeltaina garoziņa.
Lasi arī: Neparasta medus kūkas pagatavošana 30 minūtēs! Gadiem pārbaudīta recepte
Tevi arī varētu interesēt
Lasi arī: Austrumos dāmas 50+ izskatās kā jaunas meitenes, bet mūsējās – kā vecas tantes: 5 viņu skaistuma noslēpumi
Tādējādi iegūstam vieglus un garšīgus kāpostu pīrādziņus, kas lieliski piemēroti ģimenes vakariņām un viesu cienāšanai.
Tevi noteikti interesēs
- Tuvojas zemeņu laiks – eksperti atklāj, kā pareizi sasaldēt svaigas zemenes, lai tās var baudīt visu cauru gaduby Anete Vītola
- Vecāmāte beidzot atklāja, kā viņai izdodas saputot olu baltumus ar cukuru līdz nevainojamām putāmby Anete Vītola
- Pieredzējuši dārznieki zina, ka šie ir 7 labākie kaimiņi sīpoliem – galviņas būs lielas kā dūresby Laura Blūma