Mūsu sievietes joprojām turpina nēsāt šīs lietas, kas ārzemēs jau sen izmestas

Pieguļoša ādas jaka

Ādas jakas jau ir kļuvušas par klasiku, kas nekad nepamet modes Olimpu. Laika gaitā mainās tikai stili. Ja agrāk bija modē valkāt pieguļošas īsās ādas jakas, tad šodien ir gluži pretējais.

Ādas jakai jābūt brīvai, lai zem tās varētu ietilpt raupja jaka. Šī jaka būs ērtāka, siltāka un, turklāt, tagad ir aktualitāte.

 

Pieguļoša ziemas jaka

Šādas dūnu jakas jau ir pagātnē. Tagad jums ir jāizvēlas vairāk brīvu jaku, jo cieši pieguļošas jakas ir neērtas, tajās ir auksti, un tās ir neglītas. It īpaši, ja jūs joprojām to sasienat ar jostu.

Dūnu jakas būs siltākas, ja tiks atstāts neliels attālums starp ķermeni un dūnām. Tādās jakās nekad nebūs auksti. Tāpēc labāk izvēlieties dūnu jaku, zem kuras varat valkāt biezu džemperi, nevis tikai plānu krekliņu.

 

Batiljoni

Šis apavu modelis savulaik bija ļoti populārs un pieprasīts. Bet tas ir ļoti neērts un arī izskatās slikti. Īpaši šīs kurpes nav piemērotas maza auguma meitenēm, jo ​​tās it kā vizuāli padara kāju īsāku.

Tikai garas meitenes var atļauties batiljonus, bet arī tikai ar saīsinātām biksēm. Tomēr šajā gadījumā jūsu potīte būs atkailināta, un aukstajā sezonā tas nav labi.

 

Pieguļoša īsa žakete

 

Žaketei šādi izmēri nav praktiski, jo aukstumā tie neļaus sasildīties. Bet, kad ir silti, tad bez šādas jakas var pilnībā iztikt. Par šo stilu jau sen var aizmirst.

Tagad tendence ir brīva stila žaketes, kas izskatās teju kā vīriešu žaketes. Tām nevajadzētu būt pārāk lielam, taču noteikti jāizvēlas brīvu piegriezumu.

Lasi arī: Kulinārs sajauca tikai 3 vienkāršas sastāvdaļas, lai radītu izcilāko desertu pasaulē. Palutini arī sevi!

Bet kā jūs attiecaties pret visām šīm pamata lietām? Vai jūs valkājat kaut ko citu? Katram ir sava gaume, bet tomēr tai ir jāiet līdzi laikam.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment