Kāpēc svešinieki zvana uz mūsu numuriem un uzreiz atvieno zvanu: vai drīkst atbildēt šādiem zvaniem

Zvans, uz kuru atbildējāt, bet dzirdējāt klusumu

Šāds zvans ir arī metode, kā pārbaudīt numura aktivitāti. Sistēma automātiski zvana un reģistrē, vai kāds ir atbildējis uz zvanu.

Ja SIM karte tiek izmantota ierīcēs, kas nav paredzētas sarunām, piemēram, maršrutētājā vai automašīnas stereoiekārtā, neviens neatbildēs uz zvanu. Ja persona atbild, sistēma atzīmē numuru kā aktīvu.

Sarežģītākas datu vākšanas sistēmas var analizēt atbildētāja balsi, lai noteiktu viņa dzimumu un vecumu, tādējādi padarot datu bāzi vērtīgāku surogātpasta izplatītājiem un ļaujot tiem mērķēt uz konkrētām cilvēku grupām.

Ko darīt, ja saņemat zvanu no nezināma numura? Atbildēt vai neatbildēt ir atkarīgs no jums. Tas var būt zvans no jums tuvas personas, kurai nepieciešama palīdzība, bet kura izmanto kāda cita tālruni.

Auns pārtrauc, Skorpions noklausās: zodiaka zīmju sliktākie ieradumi

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

 

Lasi arī: Saeima to ir apstiprinājusi! Stājušies spēkā grozījumi likumā par skaidro naudu – Tas ietekmēs plašu sabiedrības loku

Ja nolemjat pacelt tālruņa klausuli, nesteidzieties runāt pirmais. Pagaidiet, kamēr otra persona sāks runāt ar jums. Ja tas tiek darīts, mēģiniet noteikt, vai runā ar robotu vai dzīvu cilvēku. Parasti to var izdarīt pēc balss toņa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment