Kā pagatavot “zelta pienu”
Sastāvdaļas pastai:
1/4 glāze kurkuma pulvera
1/2 tējkarote maltu piparu
1/2 glāze filtrēts ūdens
Visas sastāvdaļas sajauc un, nepārtraukti maisot, nedaudz vāra uz lēnas uguns. Šo maisījumu var ielikt burciņā un glabāt ledusskapī – nav jāgatavo jauns katru reizi, kad nolemjat dzert šādu pienu!
Lasi arī: Ko stādīt dārzā, lai ērces aizmirstu uz turieni ceļu
Sastāvdaļas zelta pienam:
VIDEO:
1 glāze mandeļu piena
1 tējkarote kokosriekstu eļļa
1/4 tējkarotes vai vairāk iepriekš pagatavotās kurkumas pastas
Medus
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas, izņemot medu, sajauc, uzkarsē, bet neuzvāra. Pēc uguns izslēgšanas nedaudz atdzesētam pienam pievienojiet medu pēc garšas – medu nevajadzētu vārīt, jo tas zaudē savas derīgās īpašības.
Piens ir gatavs! Dzer ar prieku un veseļojies.
Tevi noteikti interesēs
- Manas omītes vislabākā recepte: vienkārši sapildiet ābolos biezpienu un iegūstiet izcilu našķi
- Cik gan kauns man dažreiz ir par sievietēm: stāstu, kāpēc
- Kā ietaupīt uz apkuri: 10 pārbaudīti veidi, kā saglabāt siltumu mājās
- Daugavpils stacija… vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirst
- Pamanīju, ka vīramāte Biruta kaut ko ieber manai tējai, tāpēc samainīju krūzes – stāstu visu kas notika
- Ziema sāksies pēc mēneša: 24.novembris paliks visiem atmiņā ar nepatīkamiem laikapstākļiem