Kā pagatavot “zelta pienu”
Sastāvdaļas pastai:
1/4 glāze kurkuma pulvera
1/2 tējkarote maltu piparu
1/2 glāze filtrēts ūdens
Visas sastāvdaļas sajauc un, nepārtraukti maisot, nedaudz vāra uz lēnas uguns. Šo maisījumu var ielikt burciņā un glabāt ledusskapī – nav jāgatavo jauns katru reizi, kad nolemjat dzert šādu pienu!
Lasi arī: Ko stādīt dārzā, lai ērces aizmirstu uz turieni ceļu
Sastāvdaļas zelta pienam:
1 glāze mandeļu piena
1 tējkarote kokosriekstu eļļa
1/4 tējkarotes vai vairāk iepriekš pagatavotās kurkumas pastas
Medus
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas, izņemot medu, sajauc, uzkarsē, bet neuzvāra. Pēc uguns izslēgšanas nedaudz atdzesētam pienam pievienojiet medu pēc garšas – medu nevajadzētu vārīt, jo tas zaudē savas derīgās īpašības.
Piens ir gatavs! Dzer ar prieku un veseļojies.
Tevi noteikti interesēs
- “Eiropas Dzelzceļa līnijas” meklē būvdarbu līgumu vadītāju; tiek atklāta arī algaby Rinalds Bergmanis
- Meteorologi nāk klajā ar steidzamu brīdinājumu, kas spēkā līdz 22.aprīļa vakaram: tas skars daudzus Latvijas novadusby Laura Blūma
- Jūsu dārzā nebūs nevienas Kolorādo vaboles – šīs tautas metodes ir spēcīgākas par ķīmiskajām vielāmby Anete Vītola