Zēnam nākas cīnīties par savu dzīvību, jo aptrakušu kaimiņu neapmierina garāmbraucoša mopēda skaļums…

Aptrakušais kaimiņš sašāva kaimiņzēna draugu galvā ar pneimatisko ieroci. Kas ir pats nožēlojamākais – viņš, saprotot, ko izdarījis, centās izlikties par zēna glābēju, kamēr policijas izmeklēšanas gaitā atzinās, ka bijis tas kas izšāva.

Tiesa Tomsonam piesprieda 11 gadus un 10 mēnešus cietumā par ieroču uzglabāšanu bez licences un slepkavības mēģinājumu. Komentārus par notikušo viņš nesniedz.

Ieroča skrots tika atrasta 10 cm dziļumā iekš Kaila galvas smadzenēm. Ārsti nelika lielas cerības, taču darīja visu, lai zēns izdzīvotu – un viņiem izdevās par spīti tam, ka skroti neizdevās izņemt pilnībā un zēns zaudēja daļu galvaskausa. Kailam pamostoties, tika secināts, ka viņa ķermenis ir gandrīz pilnībā paralizēts, bet neatlaidība ir vainagojusies panākumiem, jo Kails ir atguvis daļu kustības brīvības.

Kails stāsta, ka ir dienas, kad viņš vēlas kaut labāk būtu devies tai saulē, jo sevi paralizētu nespēj pieņemt – no viņa, dzīvespriecīga un fiziski aktīva pusaudža pāri palicis ir ļoti maz, taču citas dienas viņš jūtas apņēmības pilns dzīvi sākt no jauna un darīt visu, lai atgūtu pilnu kustību brīvību. Viņš saka lielu paldies slimnīcas personālam un ģimenei par aprūpi un atbalstu.

Toties savam pāridarītājam Kails saka: “Pēc apšaudes mana dzīve nav un nekad nebūs tāda kā agrāk un es vēlos, lai viņš to zina. Tas ir galvenais, ko es vēlos panākt. Mana dzīve gan fiziski gan garīgi ir mainījusies līdz nepazīšanai. Es biju dzīvespriecīgs pusaudzis, kas priecājās kopā ar draugiem, bet tagad esmu zaudējis savu pašcieņu, jo paralīzes dēļ nevarēju pat aiziet uz tualeti bez palīdzības. Es jūtos it kā mana dzīve būtu atņemta – es vairs esmu tikai čaula no tā, kāds biju iepriekš.”

Lasi vēl: 17-gadīgs zēns gandrīz uzspridzina sevi ar paštaisītu bumbu, lai savaldzinātu meiteni

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment