Zēns tik ļoti baidās nokārtoties “pa lielam”, ka ciešas 4 mēnešus; Sekas – bēdīgas

sdfcvesdveds

Piecus gadus vecs zēns tik ļoti baidījās nokārtot dabiskās vajadzības, ka cietās veselus četrus mēnešus, un viņam tika veikta stomas operācija.

Mazais Džeiks Klārks no Varingtonas, Lielbritānijā, nevarēja normāli nokārtoties jau 18 mēnešu vecumā, un trīs reizes tika ievietots slimnīcā. Vienā no tām viņš bija sācis atvemt izkārnījumus.

Viņa fobija bija tik stipra, ka vecāki veselu sešu mēnešu garumā centās iemācīt, ka atviegloties ir pilnīgi normāli, taču zēns atteicās to darīt un slēpās.

Pagājušā gada decembrī ārsti ieteica veikt stomas operāciju, taču pirms tam pagāja vēl divas ar pusi stundas, lai iztīrītu viņa zarnas.

PAY-Boy-5-has-colostomy-bag-because-hes-too-scared-to-poo

Zēna māte Kerija stāsta, ka līdz 18 mēnešu vecumam ar Džeiku viss bija vislabākajā kārtībā, taču tad viņš pēkšņi atteicās iet uz podiņa. “Iespējams, kādā no reizēm viņš sajuta sāpes, un tāpēc vairs negribēja to darīt,” viņa stāsta. “Katru reizi, kad viņam vajadzēja uz podiņu, viņš sāka raudāt un kliegt, un nelaida nevienu sev tuvumā. Tas bija briesmīgi. Sākumā viņam bija nelieli aizcietējumi, un viņš dzēra zāles, taču mēs sapratām, ka tas ir kaut kas nopietnāks, jo pagāja veseli četri mēneši, un viņš vēl ne reizi nebija normāli nokārtojies.”

No kurienes radās šī trauma, kāda tagad ir Džeika dzīve un kā no tāda likteņa pasargāt savus bērnus?

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">XX</cite>

    Gaidīja no 18 mēnešiem līdz 5 gadu vecumam, lai beidzot pie ārsta aizvestu? 4 gadus nebija kakājis… kur tad tās kakas palika?

Leave a Comment