Ja nezināt, kā oriģināli pasniegt ziedkāpostus, šī recepte ir domāta tieši jums.
Sulīgu steiku ar apetīti rosinošu garoziņu var pagatavot ne tikai no zivīm un gaļas, bet arī no ziedkāpostiem. Ēdiens ir ļoti garšīgs un viegls.
Sastāvdaļas:
Ziedkāposts – 1
Sēnes – 150 g
Cietais siers – 150 g
Ķiploki – 1 daiviņa
Malti melnie pipari
Malta saldā paprika – 1 tējkarote
Olīveļļa – 1 ēdamkarote
Augu eļļa – 1 ēdamkarote
Sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Kurš gan cits to pateiks skaļi, ja ne es pati?”: latviešu dziedātājai Mārai Upmanei-Holšteinei negaidīti jaunumiby Laura Andersone
- Nedz betonēju, nedz mūrēju… Lieveni uztaisīju citādi – vēl labāk: es rādu fotoattēluby Rinalds Bergmanis
- Ellīga svelme augustā: sinoptiķi publicē satraucošu prognozi uz mēneša viduby Sandra Vīgante