Pagatavošana:
Nomazgājiet un nosusiniet ziedkāpostus. Nogrieziet ziedkāposta lapas un pamatni. Sagriež gareniski 2,5-3 cm biezās šķēlītēs.
Nomazgājiet un sagrieziet sēnes šķēlītēs. Ķiplokus nomizo un sasmalcina ar nazi. Apcep sēnes un ķiplokus pannā ar augu eļļu, līdz tie kļūst zeltaini. Ķiplokus izņem.
Nelielā bļodiņā sajauc olīveļļu, saldo papriku, piparus un sāli. Sajauc.
VIDEO:
Liek kāpostu steikus uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar pergamentu. Katru gabaliņu apsmērē ar olīveļļu un garšvielu maisījumu. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem, 20 minūtes.
Pēc tam kāpostu steikus izņem no cepeškrāsns, uzliek tiem sēnes un pārkaisa ar rupji rīvētu sieru. Atgriež atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes, līdz kļūst zeltaini.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- Ādažu centrā, netālu no skolas, manīti vilki, kas nebīstas no cilvēkiem: likumsargi nāk klajā ar paziņojumu (+ VIDEO)
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu
- “Ņemtas vērā klientu vajadzības!”: veikali RIMI nāk klajā ar svarīgu paziņojumu
- Ar kādiem dekoriem nevajag rotāt savu svētku egli: tas var sadusmot Ugunīgo zirgu un piesaukt likstas
- Priekšnieks (50) izsauca mani uz kabinetu, bet kad viņš man uzdeva jautājumu par dekrētu – es uzrakstīju atlūgumu








