Pagatavošana:
Nomazgājiet un nosusiniet ziedkāpostus. Nogrieziet ziedkāposta lapas un pamatni. Sagriež gareniski 2,5-3 cm biezās šķēlītēs.
Nomazgājiet un sagrieziet sēnes šķēlītēs. Ķiplokus nomizo un sasmalcina ar nazi. Apcep sēnes un ķiplokus pannā ar augu eļļu, līdz tie kļūst zeltaini. Ķiplokus izņem.
Nelielā bļodiņā sajauc olīveļļu, saldo papriku, piparus un sāli. Sajauc.
Liek kāpostu steikus uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar pergamentu. Katru gabaliņu apsmērē ar olīveļļu un garšvielu maisījumu. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem, 20 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Pēc tam kāpostu steikus izņem no cepeškrāsns, uzliek tiem sēnes un pārkaisa ar rupji rīvētu sieru. Atgriež atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes, līdz kļūst zeltaini.
Tevi noteikti interesēs
- Eksperti skaidro, kāpēc tieši franču buldogi šobrīd ir populārākā šķirne pasaulē, neskatoties uz “grūtībām”by Laura Andersone
- Vasara gandrīz galā: ciklons no Atlantijas okeāna, aukstuma viļņi, spēcīgas lietavas – kāds būs augustsby Sandra Vīgante
- Ko var iestādīt augustā: pilns augu saraksts, kas dos ražu jau agri rudenīby Laura Andersone