Pagatavošana:
Nomazgājiet un nosusiniet ziedkāpostus. Nogrieziet ziedkāposta lapas un pamatni. Sagriež gareniski 2,5-3 cm biezās šķēlītēs.
Nomazgājiet un sagrieziet sēnes šķēlītēs. Ķiplokus nomizo un sasmalcina ar nazi. Apcep sēnes un ķiplokus pannā ar augu eļļu, līdz tie kļūst zeltaini. Ķiplokus izņem.
Nelielā bļodiņā sajauc olīveļļu, saldo papriku, piparus un sāli. Sajauc.
Liek kāpostu steikus uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar pergamentu. Katru gabaliņu apsmērē ar olīveļļu un garšvielu maisījumu. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem, 20 minūtes.
Pēc tam kāpostu steikus izņem no cepeškrāsns, uzliek tiem sēnes un pārkaisa ar rupji rīvētu sieru. Atgriež atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes, līdz kļūst zeltaini.
Tevi noteikti interesēs
- Cilvēki ar šiem skaitļiem dzimšanas datumā ir lemti skumjām – nelaimes viņus var vajāt visu mūžuby Sandra Vīgante
- Naudas iemaksa bankomātos būs jādara pēc jauniem noteikumiem, bet kurā valstīby Sandra Vīgante
- Gribēju sagādāt sievai pārsteigumu, aizvedot ceļojumā, bet jau atvaļinājuma pirmajā dienā sapratu, ka visi mani labie nodomi ir izgāzušiesby Laura Andersone