Pagatavošana:
Nomazgājiet un nosusiniet ziedkāpostus. Nogrieziet ziedkāposta lapas un pamatni. Sagriež gareniski 2,5-3 cm biezās šķēlītēs.
Nomazgājiet un sagrieziet sēnes šķēlītēs. Ķiplokus nomizo un sasmalcina ar nazi. Apcep sēnes un ķiplokus pannā ar augu eļļu, līdz tie kļūst zeltaini. Ķiplokus izņem.
Nelielā bļodiņā sajauc olīveļļu, saldo papriku, piparus un sāli. Sajauc.
VIDEO:
Liek kāpostu steikus uz cepšanas paplātes, kas izklāta ar pergamentu. Katru gabaliņu apsmērē ar olīveļļu un garšvielu maisījumu. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem, 20 minūtes.
Pēc tam kāpostu steikus izņem no cepeškrāsns, uzliek tiem sēnes un pārkaisa ar rupji rīvētu sieru. Atgriež atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes, līdz kļūst zeltaini.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc drošības jostai ir cilpa: par to kam tā ir nepieciešama daļa cilvēku nemaz nezina
- Spānis godīgi paskaidroja, kā latviešu sievietes atšķiras no spāņu sievietēm (un kāpēc viņam tagad ir grūti atgriezties mājās)
- Paši savas neveiksmes “nogrūž” uz māti: Raimonda Paula mazmeita Annemarija soctīklos “atmasko” kādu sabiedrībā pazīstamu dāmu (+ VIDEO)
- “Ziemas mēģinājums”: neparasti silts laiks, kam sekos aukstuma vilnis līdz nullei – kad var gaidīt sniegu
- Dāvana no tavas iepriekšējās dzīves, pamatojoties uz tavu Zodiaka zīmi
- Neatdod nevienam šajā dienā uguni: tautas ticējumi 5. novembrim – ko drīkst un nedrīkst darīt








