Zodiaka zīmju pārstāves, kurām ir vislielākās iespējas apprecēties ziemā

Pateicoties Ziemassvētkiem, ziema tiek uzskatīta par burvīgu gadalaiku. Arī ar Jaunā gada atnākšanu sākas īsti brīnumi. Un vai nav brīnums – kāzas ziemā? Astrologi sola patīkamas izmaiņas privātajā dzīvē sievietēm, kas dzimušas noteiktās zodiaka zīmēs.

 

Auns

Šīs zodiaka zīmes skaistā dzimuma pārstāvēm netrūkst ambīcijas un talantu (vismaz vairumam no viņām). Kā likums, Aunu zīmē dzimušās sievietes par savas dzīves prioritāti izvirza karjeru. Un tomēr tās meitenes, kurām jau ir līdzās mīļotais cilvēks, novirzīs karjeru otrā plānā un vēlēsies oficiāli noformēt savas attiecības. Un šajā ziņā viņām palīdzēs arī zvaigznes.

LASI VĒL: Naudas veiksme viņus nepametīs: 4 zodiaka zīmes varēs oktobrī kļūt bagātākas

Vēzis

Skaistā dzimuma pārstāves, kas dzimušas Vēža zīmē, atšķiras ar savu jūtīgumu un emocionalitāti. Vairums meiteņu-Vēžu jau teju no šūpuļa domā par stipru, mīlošu ģimeni. Ja šīs zīmes pārstāvei ir puisis, kurš viņu vadā pa kafejnīcām, bet nebildina, tad ar Jaunā gada iestāšanos ļoti ticams, ka viņš šim solim nobriedīs. Iespējams, maģiskos bildinājuma vārdus šīs zodiaka zīmes pārstāves izdzirdēs jau Jaungada naktī.

 

Jaunava
Lai arī Jaunavas zīmē dzimušās meitenes ir praktiskas, patiesībā viņas ir kautrīgas un romantiskas. Tāpēc viņas pavada daudz laika sapņojot par labu vīru un mīļiem bērniem. Gaidāmā ziema daudzām Jaunavām patiešām kļūs par maģisku laiku, kas pārvērtīs viņu sapņus realitātē! Būs ilgi gaidītās laulības!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment