Pieci ļoti sarežģīti vīrieši saskaņā ar zodiaka zīmi – ar viņiem attiecībās ir ļoti grūti (ar retiem izņēmumiem)

Protams, ka vīrieši ne tuvu nav eņģeļi. Taču dažiem no viņiem ir tik ļoti sarežģīts raksturs, ka tām sievietēm, kas spēj būt ar viņiem attiecībās, vajadzētu uzcelt pieminekli!

Lūk, 5 zodiaka zīmju vīrieši, kuru raksturi patiešām nav Dieva dāvana:

Auns

Ja tev ir gadījies iemīlēties Aunā, tad tev jābūt gatavai, ka ikdienu tu sastapsies ar lielu daudzumu egoisma un ietiepības – sākot ar ikdienišķām situācijām un beidzot ar nozīmīgiem lēmumiem. Dažkārt kopdzīvē ar Aunu tev gribēsies teikt, ka šī vīrieša ietiepība “novedīs tevi līdz kapa malai”. Šī vīrieša lielākā problēma attiecībās ir tā, ka pat tad, kad viņš zina, ka viņam nav taisnība, viņš turpinās strīdēties, vienkārši principa dēļ. Viņiem vienmēr ir savs viedoklis pat tad, ja konkrētajā jomā viņš neko nesaprot un nepārzina. Asas agresijas lēkmes un slikta uzvedība – divas lietas, kas šo vīrieti ļoti raksturo. Tiesa, “atslābst” viņš tikpat ātri, kā “aizsvilās”.

Vērsis

Šis vīrietis uzskata, ka viņš var darīt visu, kas viņam ienāk prātā. Turklāt viņš vienmēr ir ļoti apmierināts ar sevi (reizēm tas ir ļoti kaitinoši!).

Lasi arī: Vai kāds jebkad vispār jau ir laimējis Ryanair loterijas miljonu? Atbilde mani pārsteidza

Pat tajos gadījumos, kad pavisam nav ar ko lepoties, viņš atradīs iemeslu, lai to izdarītu. Savu ietiepību viņš uzskata par lielisku un vīrišķīgu rakstura iezīmi. Bez tam viņš ir arī tendēts uz pesimismu – viņa pārāk reālistiskā dzīves uztvere šajās attiecībās tevi dzīs izmisumā.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pēdējās 3 zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment