Pieci ļoti sarežģīti vīrieši saskaņā ar zodiaka zīmi – ar viņiem attiecībās ir ļoti grūti (ar retiem izņēmumiem)

Dvīņi

Nevienai zodiaka zīmei kā tikai Dvīņiem nepiemīt tāda prasme uz līdzenas vietas sarīkot vētru ūdensglāzē. Ja tev ir pa spēkam patiešām ilgstoši izturēt viņu nemitīgo vēlmi pēc pārmaiņām (kas tiešām veidā skar arī attiecības), tevi patiešām var apbrīnot. Vīriešiem Dvīņiem piemīt liela bezatbildība, kāre sēdēt uz diviem krēsliem un tamlīdzīgi netikumi. Galvenais faktors, lai tikai nebūtu rutīnas! Uzticību no šī vīrieša negaidi – pietiks tev tikai aiziet pēc glāzes vīna kādā ballītē, lai pieķertu viņu jau flirtējot ar tavu draudzeni!

Lauva

Vīrietis, kas burtiskā nozīmē ir apsēsts ar sevi. Viņš sev apkārt neredz neko – tikai pats sevi. Nu, varbūt arī tos, kas viņu apbrīno… Viņš ir augstprātīgs un uzskata sevi par lieliskāko vīrieti, kādu tu jebkad savā dzīvē esi satikusi. Viņam patīk tērēt naudu un dzīvot krāšņu dzīvi (vēlams bez pienākumiem). Tāpat viņš ir ārkārtīgi greizsirdīgs, ātri “uzliesmo” un apvainojas. Viņš vienmēr pieprasīs, lai viņš tavā dzīvē būtu pirmajā vietā, ja nu gadījumā tu izdomāsi aizbraukt bez viņa pie savas krustmātes vai bērnības draudzenes. Kāda vēl draudzene? Bez viņa?

Lasi arī: Vai kāds jebkad vispār jau ir laimējis Ryanair loterijas miljonu? Atbilde mani pārsteidza

Skorpions

Piekasīgs, principiāls, ļaunatminīgs – tās ir tikai dažas lietas, kas šo vīrieti raksturo vistiešāk. Nemitīga piekasīšanās (arī par tavu izskatu vai uzvedību, piemēram) un drūms skatiens, viņš ir spējīgs padarīt traku pat vispacietīgāko sievieti. Bet tad, kad viņš kļūst greizsirdīgs, tu sev simtiem reižu jautāsi – kāpēc tu vispār sāki ar viņu kopdzīvi… Naudu viņš neskaita, toties lieliski atceras, cik reizes tu viņam kaut ko uzdāvināji un cik šī dāvana aptuveni izmaksāja.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment