Vai kāds jebkad vispār jau ir laimējis Ryanair loterijas miljonu? Atbilde mani pārsteidza

 

Visi kuri jebkad ir lidojuši ar Ryanair noteikti ir pamanījuši slavenās lidsabiedrības nokasāmā tipa loterijas biļetes, kuras vienmēr tik cītīgi piedāvā lidmašīnas stjuartes. Ar šīm loterijas biļetēm varot vinnēt miljons eiro – it kā! Bet cik liela patiesībā ir iespēja vinnēt miljonu, un vai kāds jebkad to jau ir paveicis? Vācija portāls Travelbook sazinājās ar Ryanair, lai noskaidrotu visu patiesību.

Ryanair lidojumos šī procedūra atkārtojas vienmēr – lidojuma vidū lidmašīnas personāls pa skaļruni paziņo, ka drīzumā pasažieriem tiks piedāvāts iegādāties loterijas biļetes, kurās var laimēt vienu miljonu eiro u.c. vērtīgas balvas. Pēc tam stjuarti un stjuartes dodas cauri lidmašīnas kabīnei, turot rokā “maģiskās biļetes”, ar aicinājumu tās iegādāties. Lai iegūtu laimestu, sākumā jānoskrāpē trīs vienādi simboli, bet pēc tam citā laukā ar nosaukumu “Prize panel”, nokasot var redzēt kas tieši ir laimēts (vai nav laimēts)!

Bet cik patiesībā ir reāla iespēja laimēt miljonu eiro?

Loterijas izdošanu un izlozi neapkalpo Ryanair, bet gan kāda kompānija ar nosaukumu Brand Force. Internetā atrodamie loterijas noteikumi skaidro, ka Ryanair loterijas lielās balvas izspēle notiek reizi gadā – Februārī. Cik maza gan patiesībā ir iespēja laimēt, redzama iedziļinoties sīkāk.

1.Laimīgā izloze vēl nenozīmē, ka esat laimējis miljonu, bet gan tikai tiesības piedalīties nākamajā izlozē.

2. Nākamajā izlozē visu dalībnieku vidū, kas izvilkuši “laimīgo izlozi’, tiek izvilkts viens, kurš varēs pretendēt uz galveno laimestu – 1 miljonu eiro.

Lasi arī: Tiesa liek izmaksāt 60 000 eiro atlīdzību vīrietim, kura sievu un meitiņu notrieca trolejbuss

3. Tad nu gala izlozē vienam vienīgajam laimētājam jāizvēlas starp 125 aploksnēm, no kurām tikai vienā atrodams 1 miljona eiro laimests. Pārējās atrodas 50 tūkstošu eiro laimests.

Cik cilvēku ir laimējuši līdz šim vienu miljonu, un cik liela peļņa Ryanair ir no šīs loterijas?

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment