Latvijas Medicīnas Fonda (LMF) Studentu Stipendija 2019

Kopš 2016. gada vasaras Latvijas Medicīnas Fonds (LMF) ir izveidojis jaunu stipendiju un ir jau atbalstījis piecus rietumu latviešu studentus, dodot iespēju gūt praktisku pieredzi Latvijas ārstniecības iestādēs. 2019. gadā Latvijas Medicīnas Fonds atkal piedāvā LMF Studentu Stipendiju.

STIPENDIJAS NOLŪKS

Latvijas Medicīnas Fonds dod rietumu latviešu medicīnas studentiem, kas mācās ārpus Latvijas universitātēs, koledžās vai medicīnas skolās iespēju gūt praktisku pieredzi Latvijā P.Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā vai kādā citā ārstniecības iestādē, lai papildinātu zināšanas un praktiskās iemaņas medicīnā.

KVALIFIKĀCIJA

Rietumu latviešu medicīnas studenti un studenti ar interesi studēt medicīnu, kas runā un raksta latviski.

PIEREDZE

Students gūs pieredzi P. Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā vai kādā citā Latvijas ārstniecības iestādē, piedalīsies klīniskajā darbā, viņam būs iespēja palīdzēt pētniecības darbā un publikāciju sagatavošanā.

PRAKSES LAIKAS

Prakses laiks ir vismaz 8 nedēļas.

STIPENDIJA

Stipendija ir $ 2500. $1500 tiks izmaksāti prakses sākumā, bet $1000 – pēc prakses pabeigšanas, atskaites un apraksta iesniegšanas LMF.

KĀ PIETEIKTIES?

Pretendentam jāiesniedz:

• 1 lpp garu aprakstu par savu kvalifikāciju un savu interesi iegūt pieredzi veselības aprūpes vai medicīnas zinātnes jomā, norādot ārstniecības iestādi, kura būs prakses vieta,

• CV un 2 rekomendācijas vēstules.

Pieteikumus elektroniski jāsūta [email protected] Aleksandram Kalniņam, MD/MBA līdz

2019. g. 1.aprīlim.

Plašāka informācija par Latvijas Medicīnas Fondu (LMF) un tā stipendijām http://latvianmedicalfoundation.org/

Latvijas Medicīnas Fonds ir dibināts 1990. gadā kā privāta bezpeļņas organizācija ar mērķi atbalstīt veselības aprūpi Latvijā. Fonds vēsturiski bijis saistīts ar Latviešu ārstu un zobārstu apvienību (LĀZA).

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment