1. jūnija dienas horoskops – veiksme stāvēs tavā pusē!

1

AUNS Šodien nav ieteicams citiem izmaksāt- savu naudu ir jātur pie sevis. Koncentrējies uz kvalitatīvu laika pavadīšanu- diena jāpadara produktīva.

2

VĒRSIS Šodien tu grupā izcelsies kā līderis, un tas viss tavas nebeidzamās enerģijas dēļ. Pārdomā, vai vēlies to, kas tev tiek piedāvāts- vienā dienā lēmumu nepieņem.

3

DVĪŅI Liksies, ka visi uz tevi skatās ar šķību aci. Nomierinies un nedomā par to, kas citiem prātā. Šodiena ir par pašatklāšanos un sevis pilnveidošanu – viss garīgā līmenī!

4

VĒZIS Vēzītim būs vajadzīga atelpa no lielajām kompānijām. Ir jāpabūst vienam. Ja tev tiek izteikts vilinošs piedāvājums, nemet malā visu, lai tam piekristu – apdomājies!

5

LAUVA Jo vairāk centīsies šodien skriet pakaļ savai laimei, jo vairāk tā attālināsies. Neesi naivs un skaties uz lietām tādām, kādas tās ir. Neviens tev neko priekšā neteiks.

6

JAUNAVA Uzmanies no tā, ko ēd. Visam jābūt svaigam, citādi vari iedzīvoties veselības problēmās. Ideāla diena, lai mainītu ārējo izskatu – viss būs tikai uz labu.

7

SVARI Padomā, pirms dari. Pārāk daudz “ja nu”- vajag visam kļūt skaidrākam. To varēsi panākt tikai tad, ja dosi sev iespēju pabūt vienatnē un kārtīgi apdomāties.

8

SKORPIONS Nesalecies ar tiem, kas ir pārāki par tevi. Liksies, ka vari kalnus gāzt, bet tev ir radies maldīgs iespaids. Pacenties stāvēt ar abām kājām uz zemes.

9

STRĒLNIEKS Jo vairāk cerēsi, jo vairāk lietu piepildīsies. Nevajag par ātru sacerēties, jo, ja nestrādāsi pie tā, viss var aiziet prom no plāna. Apdomā savus lēmumus!

10

MEŽĀZIS Liksies, ka viss, kas notiek, ir vērsts par labu tev – un tieši tā arī notiek. Zvaigznes šodien sastājušās tā, lai Mežāzim viss ietu kā pa diedziņu.

11

ŪDENSVĪRS Nesatrauc citus ar saviem pārsteidzīgajiem spriedumiem. Nesēdi arī rokas klēpī salicis, jo šodien iespēju plūsma būs ļoti, ļoti spēcīga.

12

ZIVIS Viss, ko esi citiem darījis, šodien nāks atpakaļ. Tas, vai tas ir bijis labs vai slikts, ir atkarīgs no tevis. Labas ziņas uzkritīs kā akmens uz galvas, un tu nezināsi, kur lai no laimes liekas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment