1. maija dienas horoskops – labākais ir tepat aiz stūra!

1

AUNS Laba diena darījumiem, kuros ir daudz detaļu un ir nepieciešama liela uzmanība. Tev šodien padosies viss, kas prasa koncentrēšanos – tikai uz priekšu!

2

VĒRSIS Tas, kas visu laiku ir šķitis kaitinošs, iegūs jaunu, nebijušu vērtību. Iegūsti jaunu, noderīgu informāciju, ko arī iemācīsies likt lietā.

3

DVĪŅI Tev savas komunikācijas prasmes būs jāliek lietā, lai risinātu problēmas. Nepievērsies tik pārāk daudz sarežģītām situācijām, tās tevi pārāk ietekmēs.

4

VĒZIS Emocijas būs jānošķir no praktiskiem darbiem – neļauj tām traucēt tev sasniegt iecerēto. Būs daudz jāstrādā un jādara to, kas īsti neiet pie sirds, bet viss iet uz labu!

5

LAUVA Ja pievērsīsi uzmanību detaļām, pamanīsi, kā uzlabojas tava finansiālā situācija. Rūpējies par veselību – pietiekams miega režīms un sportiskas aktivitātes!

6

JAUNAVA Šodien nāksies daudz runāt, bet tas tev padosies. Nenošauj garām ar vakara plāniem, dari ko tādu, kas tev patiešām sagādā patiesu prieku.

7

SVARI Šodien ar labu varēsi atcerēties savu bērnību un iegūt kādas mācības no tās. Atceries, ka nav gudri izturēties pret citiem cilvēkiem tā, kā pats nevēlies, lai izturas pret tevi.

8

SKORPIONS Ja nezini, ko labu pateikt, tad labāk nesaki vispār neko. Tavu prātu traucēs vairākas lietas vienlaicīgi, tomēr centies tās sakārtot pa plauktiņiem.

9

STRĒLNIEKS Diena, lai iegūtu to, ko vēlies. Būs jāpacīnās, bet tas ir tavos spēkos. Ja nenovērtēsi sevi par zemu, tad atklāsi sevī ko tādu, uz ko pat nebūsi cerējis.

10

MEŽĀZIS Tavs prāts darbosies kā pulkstenis. Uzmanību pievērs tikai steidzamām lietām. Sīkos darbiņus atliec uz citu laiku. Izklaidēties šodien nav ieteicams!

11

ŪDENSVĪRS Tavs šarms var palīdzēt sasniegt to, ko vēlies. Vēl joprojām gaidi savu izdevību rīkoties, bet, atklāti sakot, nav jēgas gaidīt – tev ir vienkārši jādara!

12

ZIVIS Noliec malā savu ego un sāc ieklausīties citos. Tas tev palīdzēs uzturēt garastāvokli pareizajā līdzsvarā. Problēmām ķeries klāt ar nepārbaudītiem līdzekļiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment