1. novembra dienas horoskops – droši ej uz priekšu!

AUNS Neaizmirsti par to, ko esi solījis izdarīt – tas arī būs jādara. Ja vēlies, lai viss ieiet vecajās sliedēs, nerakņājies citu cilvēku pagātnē.

VĒRSIS Šodien gribēsies klausīties tajā, ko saka citi – bet tev ir jāizspriež, kuru viedoklis tiešām ir vērtīgs. Visu dari pēc labākās sirdsapziņas.

DVĪŅI Tavai nervu sistēmai šodien būs mazliet jāpacieš – apkārt būs ļoti kaitinoši cilvēki un stresaini notikumi. Jāmēģina saglabāt miers.

VĒZIS Viegli tiksi galā ar šodien paredzētajām lietām. Tavs enerģijas līmenis būs neticami augsts, bet būs tieksme sastrādāt muļķības.

LAUVA Ne pārāk produktīva diena – iestājies slinkuma periods, kad negribēsies vairs neko. Tam par iemeslu būs tavs emocionālais stāvoklis.

JAUNAVA Nevajag rīkoties ar lielām naudas summām – kaut kas var noiet greizi. Ģimenes loceklim būs nepieciešama palīdzība, tādēļ esi pieejams.

SVARI Tev būs nepieciešams milzīgs komforts un tu vēlēsies būt to cilvēku klātbūtnē, kuri tev to spēs dot. Lielu lēmumu pieņemšanas diena.

Lasi vēl: Ko par tavu veselību liecina mēnesis, kurā esi dzimis

SKORPIONS Tavi labie nodomi tiks interpretēti daudz citādāk. Būs jāsadzīvo ar cilvēku nosodījumu, tur neko nevarēs padarīt.

STRĒLNIEKS Padomā labi, pirms sper nākamo lielo soli. Iespējams, kaut kas vēl ir palicis nepadarīts. Būs tikai jāsaņem dūša.

MEŽĀZIS Nepārprotamas zīmes, kuras liks domāt par to, kā iegrozīsi savu nākotni. Ieklausies tajos, kuriem šajā lietā ir lielāka pieredze.

ŪDENSVĪRS Tu vēlēsies kaut ko tādu, par ko kaunēsies no citiem. Ir vērts pārkāpt pāri lepnumam un uzspļaut tam, ko domā citi!

ZIVIS Nevajag pārtraukt darīt to, ko esi iesācis. Izvērtē cilvēkus, kuri tev tiešām ir vajadzīgi blakus. Vērtības ir mainījušās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment