1. septembra dienas horoskops – nemeklē laimi pagātnē!

AUNS Neko jaunu šodien neuzsāc, jo nevarēsi ar to īsti tikt galā. Iespējamas iepazīšanās ar cilvēkiem, kuri palīdzēs pakāpties soli nākotnē.

VĒRSIS Pārtrauc censties izdabāt citiem cilvēkiem. Šodien tev ir jādomā par atpūtu, tādēļ labi būtu visu iespējamo laiku pavadīt mājās.

DVĪŅI Ir lietas, ko pārpratīsi, bet, ja runāsi skaidru valodu, tad viss ātri atrisināsies. Nedusmojies uz cilvēkiem par to, ka viņi ir tādi, kādi ir. 

VĒZIS Gribēsi visu ļoti sasteigt – no tā nav nekādas jēgas. Pavirši darbi nenesīs rezultātus. Esi atklāts un centīgs – tā ir atslēga labai šodienai.

LAUVA Nevarēsi dabūt visu, ko esi iekārojis, bet varēsi mazliet pakāpties uz priekšu. Cilvēki centīsies tev mācīt dzīvot – tajā labāk ir neklausīties.

JAUNAVA Jo vairāk prasīsi no citiem, jo vairāk būs jādod arī pašam. Šodien nedari sarežģītas lietas, kas no tevis prasa lielu enerģijas daudzumu.

SVARI Pārkāp pāri saviem principiem un izdari ko tādu, ko parastā situācijā neatļautos. Visus tev laimīgus nav jāpadara.

SKORPIONS Pārvari savu vēlmi visu un visus kontrolēt – tas tev šobrīd nav vajadzīgs. Esi blakus draugiem, viņiem būs vajadzīga palīdzība.

STRĒLNIEKS Atmiņas uznāks virsū ar vērienu. Mazliet būs jāpabēdājas, bet vari mierinājumu meklēt draugos. Centies visur būt laikā.

MEŽĀZIS Nevajag lolot veltas cerības – jo vairāk sapriecāsies, jo lielāka iespējamība pastāvēs, ka viss pajuks. Uzticies cilvēkiem!

ŪDENSVĪRS Mēģini šodien nevienam nemelot – tevi tik un tā pieķers. Un nerunā par citiem aiz muguras, nestāsti noslēpumus, viss tiks atklāts.

ZIVIS Šodiena būs pasakaina – viss noritēs pēc plāna. Būs mazas novirzes, bet tās arī dienu vilks tikai uz pozitīvo pusi. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment