10. decembra dienas horoskops – ievēro īpašu piesardzību!

1

Kam nekait mazliet piekāpties – šodien to nāksies darīt mīļā miera labad. Nesaceries par ātru, ja nezini skaidri, ko pats gribi.

2

Tie, kurus uzskatīji par draugiem, šodien pamatīgi pievils. Tieši tādēļ nevajag paļauties par kaut ko, kas ir pēdējais variants.

3

Neticamas izmaiņas ikdienas dzīvē, kas būs pilnīgi negaidītas. Kāds cilvēks tev pavērs durvis uz pavisam citu pasauli.

4

Pārdomātas darbības novedīs pie pareizajām takām. Šobrīd būs jāsāk pašam lauzt vaļā savs ceļš un būs jācīnās par savu laimi.

5

Atpūta ir vajadzīga kā ēst pat, ja tev tā neliekas. Šodien nestrādā, mēģini atvlkt elpu, citādāk cietīs veselība.

6

Nesakārtotas lietas šodien pamatīgi jauks galvu. Apdomā labi, kam uztici noslēpumus, citādāk var nākties iekulties nepatikšanās.

7

Liksies, ka visi ir gudrāki par tevi, bet pašvērtējumam nevajadzētu kristies. Mazliet būs kauns par to, ko esi sadarījis, bet tas nav uz ilgu.

Lasi vēl: Smelies iedvesmas devu ziemai: 10 citāti, kas motivēs tevi dzīvot pa īstam!

8

Pārāk strauja rīcība atbaidīs citus cilvēkus. Nedomā par tām lietām, kas ir sabojājušas garastāvokli pēdējās dienās – tam vairs nav nozīmes.

9

Kaut kādas domas traucēs normāli funkcionēt. Visi nav tavi ienaidnieki, nevajag visu tā ņemt pie sirds.

10

Jauni piedzīvojumi, kas atklās pavisam jaunu pasauli. Nebaidies no izaicinājumiem, tie šodien dos pamatīgu dzīvesprieku.

11

Nepierunā citus uz lietām, ko viņi negrib darīt. No labas sirds darītas lietas ne vienmēr ir tās pareizākās.

12

Neklausies cilvēkos, no kuru mutēm parasti nāk baumas – tas tikai sabojās garastāvokli. Izlīgsti mieru ar tiem, ar kuriem ir saspīlētas attiecības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment