10 iemesli, kāpēc tev vajadzētu satikties ar meiteni, kurai patīk sports un tā skatīšanās

sdgsdgsdgsddsdsg

Šī problēma ir pastāvējusi vienmēr – sestdienas vakarā tu vēlies skatīties spēli, bet draudzenei ir citas idejas.

Tā vietā, lai pavadītu vakaru pie televizora, atbalstītu savus varoņus un iedzertu pāris aukstu aliņu, tava otrā pusīte vēlas doties garā pastaigā vai vēl sliktāk – likt tev kopā ar viņu skatīties kādu romantisku filmu, kur nekas nenotiek.

Lai no tā izvairītos, tu vari satikties ar meiteni, kurai arī patīk sports. Nav jau tā, ka visas meitenes, kurām tas nepatīk, izturas briesmīgi, taču, ja atradīsi cilvēku ar līdzīgām interesēm, viss būs citādi. Lūk, daži piemēri:

1. Brīvdienas tiek atvēlētas sportam

Ja agrāk brīvdienas pavadīji kopā ar draugiem, skatoties sporta spēles, tad, uzsākot attiecības, brīvdienu plāni mainās. Tomēr, ja draudzenei patīk futbols tikpat ļoti kā tev, tad nedēļas nogales var kļūt par īstiem futbola svētkiem.

Lasi vēl: Kā likt jebkurai meitenei tevī iemīlēties? Tas ir pavisam vienkārši!

2. “Kāpēc viņš izmanto rokas?”

Sliktākais, skatoties spēli kopā ar cilvēku, kurš neko daudz no tā nesaprot, ir jautājumi. Nekas nav tik kaitinošs kā pašsaprotamu lietu skaidrošana spēles laikā. Ja atrodi meiteni, kura zina, kas ir aizmugure, tad viņa nekad neizbojās tavu spēles skatīšanās prieku.

Lai uzzinātu arī pārējos 8 iemeslus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment