10 iemesli, kāpēc tev vajadzētu satikties ar meiteni, kurai patīk sports un tā skatīšanās

3. Meitenes, kuras sporto, ir ļoti izskatīgas

Šādām meitenēm piemīt kaut kas tāds, ko ir grūti izskaidrot, bet tas vienkārši viņas padara pievilcīgas. Tas ir dabisks pievilkšanās spēks, ko zinātne vai loģika nespēj izskaidrot. Tāpēc, ja meitene tev pasaka, ka ir vietējās basketbola komandas kapteine, tad vari viņu bildināt uzreiz.

4. Sporta spēles pārtop randiņos

Viens no grūtākajiem uzdevumiem, kad tev ir draudzene, ir randiņu izplānošana. Protams, daudzi cenšas būt perfekti džentlmeņi, bet dažreiz vienkārši aptrūkstas ideju. Ar sportiskām meitenēm tā nav problēma. Nav svarīgi, vai tas ir futbols vai hokejs, sports randiņus padarīs vēl aizraujošākus.

SONY DSC

5. Viņa tevi saprot

Daudzas meitenes vienkārši nesaprot sportu un pat uzskata, ka fanot par kādu komandu ir bērnišķīgi. Neviens nevēlas, ka viņu nosoda hobiju vai interešu dēļ. Tāpat kā sievietes, arī vīrieši vēlas būt kopā ar kādu, kurš saprot un atbalsta viņus.

6. Viņa saprot arī zaudējuma sāpes

Visas komandas kādreiz zaudē, tas ir nenovēršami. Ja tu ļoti pārdzīvo par kādas komandas neveiksmi, tad ir labi, ja blakus ir kāds, kurš tevi par to nenosoda.

Lasi vēl: Kā likt jebkurai meitenei tevī iemīlēties? Tas ir pavisam vienkārši!

7. Tas atvieglo dāvanu izvēli

Dāvanu pirkšana nekad nav viegls uzdevums, bet, ja jums ir kopīgas intereses, tad tas ir daudz vieglāk. Tās var būt, piemēram, biļetes uz kādu spēli vai džemperis ar komandas logo. Protams, nedrīkst aizmirst arī par ziediem un rotaslietām, taču ir lielākas izvēles iespējas.

8. Tev nav jātaisnojas, kad pārbaudi rezultātu

Protams, sports nav galvenais attiecībās, un dažkārt nākas palaist garām kādu spēli. Kad tas notiek, tu droši vien nemitīgi pārbaudi rezultātu savā telefonā. Meitene, kura arī interesējas par sportu, tevi nenosodīs un nerīkos drāmu, bet drīzāk pati gribēs zināt, kāds ir rezultāts.

9. Tavus draugus pārņems skaudība

Lai arī neviens nemeklē draudzeni, lai tikai padižotos draugu lokā, tas tomēr ir labs bonuss. Ja tu satiecies ar meiteni, kurai patīk sports, tad būsi pārspējis visus. Turklāt, ja draudzene pavadīs laiku kopā ar taviem draugiem, tad lieliski iederēsies kompānijā.

10. Viņa augstu vērtē uzticību

Sportā ļoti svarīga loma ir lojalitātei. Pat, ja tava komanda spēlē slikti, tu tik un tā maksā naudu, lai viņus uzmundrinātu. Meitene, kura to saprot, ir īsts ķēriens. Pat, ja tu nogrēkojies, viņa zinās, kā nezaudēt ticību tev.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment