10. jūlija dienas horoskops – neņem visu tik ļoti pie sirds!

1

AUNS Tu šodien atradīsies diezgan bīstamā situācijā, tādēļ nodrošinies ar to, lai būtu, ar ko sevi aizstāvēt. Ja nesaproti, kāpēc nekas labs nenotiek, tad padomā, vai vaina nav tevī!

2

VĒRSIS Ja šodienu pavadīsi ar savu partneri, iegūsiet abpusēju emocionālo sapratni. Noliec šodien tehnoloģijas pie malas un pabaudi to, ko ir spējīga dot daba.

3

DVĪŅI Šodien tava iztēle darbosies ļoti bagātīgi. Tik bagātīgi, ka tas tev var sagādāt problēmas – labāk vien centies pielikt klāt mazliet vairāk realitātes.

4

VĒZIS Ja jūti, ka esi tur, kur vēlies būt, tad centies arī uz šādu dzīvi sevi noskaņot. Bet atceries, ka piespiedu kārtā nedrīksti darīt neko – klausi sirdsbalsij.

5

LAUVA Ļoti laba sapratne ar līdzcilvēkiem, šodien varat izrunāt sasāpējušos jautājumus. Dodies kaut kur tālāk no ikdienas rutīnas, ieteicams kārtīgi izklaidēties.

6

JAUNAVA Nav slikts laiks, lai to pavadītu kopā ar tuviniekiem. Neviens tevi nekur nestumdīs, pašam vien būs jāizvēlas tas ceļš, pa kuru doties.

7

SVARI Esi uzmanīgs, ja esi veicis izmaiņas savā ikdienā. Vari piemirst svarīgas lietas, tādēļ šodien visus nepieciešamos darbus ieraksti plānotājā.

8

SKORPIONS Tavi ieradumi, izglītība un fiziskais stāvoklis šodien definēs tavu attieksmi. Pats padomā, kāds var būt tā visa iznākums. Noteikti nemēģini iesaistīties strīdos!

9

STRĒLNIEKS Tev šodien nāksies pievērsties ļoti specifiskam darbam, ko nekad neesi pratis. Tomēr tas dos tevī ļoti lielu ieguldījumu – pats būsi pārsteigts par savām spējām.

10

MEŽĀZIS Ja ieskatīsies nākotnē, pamanīsi tur dažas labas iespējas. Ir vērts aiziet pilnīgi prom no tā, ko vienmēr esi domājis, ka darīsi, un izmēģināt ko pavisam citu.

11

ŪDENSVĪRS Ja tev ar tuviniekiem ir stabilas attiecības, tad šodien ļoti labi varēsiet paveikt veicamos darbus kopā. Nevajag šodien skriet uz katra svilpiena!

12

ZIVIS Šodienu velti sev, jo ar citiem komunikācija būs ļoti sarežģīta. Esi tikai tur, kur pats vēlies būt un dari tikai to, ko pats vēlies darīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment