10 lietas, kas tev jāsaprot par sievietēm; Arī sievietes grib, lai tu to zini

2. Sievietēm vienkārši patīk izgāst dusmas

Vienkārši dusmoties. Tik vienkārši. Saproti, Anna no darba reizēm spēlē uz nerviem. Sievietei nevajag, lai tu risinātu viņas problēmas. Tikai ļauj viņai par tām izstāstīt. Viņa vēlas, lai tu viņu samīļo, pamierini un liec justies daudz labāk, nekā visi notikumi, kas atgadījušies dienas laikā.

3. Zirnekļi biedē sievietes

Pat ļoti. Viņas zina, ka tas ir smieklīgi, bet tie draņķi viņām uzdzen šermuļus. Tātad, ja tu vari aizvākt zirnekli no viņas redzes loka, nesaceļot traci, tas būs vienkārši ideāli.

4. Runājot par irracionālām bailēm, sievietes labprāt nespertu pirmo soli

Viņas zina, ka tās ir sāpes, bet sievietes jūtas vairāk pārliecinātas, kad jūs izjautājat viņas. Tātad, lūdzu, uzņemies iniciatīvu un atbrīvo sievieti no mocībām saistībā ar nepiepildīto savstarpējo iekāri.

5. Sievietes dievina telefona zvanus

Piemēram, lai tu pateiktu, ka labi pavadīji laiku randiņa laikā…lai pastāstītu par to koncertu, kurā uzstājies piektdienas vakarā…lai uzaicinātu uz atkārtotu randiņu. Ja viņa sajūt, ka spēlē pēc trīs dienu likuma principa, tad gatavojies zaudēt punktus. Trīs dienu likums nekam neder.

6. Ja neesi viņā tik ļoti ieinteresēts, ļauj sievietei to saprast

Sievietes spēj to pieņemt un saprast, un viņām nevajag, lai jūs izniekotu viņu dārgo laiku. Kā nekā, sievietēs tikšķ bioloģiskais pulkstenis, ar kuru viņām jācīnās. Jā, tas būs sāpīgi, kad tu viņu pametīsi, bet tas ir labāk, nekā tikt ierautām attiecībās uz kādiem 2 gadiem, pat ja tu jau pēc 2 mēnešu kopā būšanas saprati, ka nekas nevar sanākt.

7. Ar lieliem žestiem ir tāda lieta: tie ir jauki

Sieviete neiebildīs, ja tu viņu aizvedīsi pārsteiguma izbraucienā nedēļas nogalē, nopirksi to dārgo kaklarotu, kuru viņa pamanīja veikala skatlogā vai piepildīsi māju ar rožlapiņām. Bet nopietni, nekas no tā nav nepieciešams. Sievietes visvairāk mīlam mazās lietiņas. Atnesot kafiju viņai uz darbu savā brīvdienā? Bruņiniecisks žests. Tiksiet atalgoti. Viņa būs sajūsmā!

8. Fakts: vairumam sieviešu patīk dimanti

Ja tie ir nākuši bez konflikta, kas tur var nepatikt? Bet tas nenozīmē, ka viņa sagaida, ka tu pirksi platīna stīpiņu ar princeses cienīgu dimantu Tifānijas (Tiffany) kastītē. Vai, ka sagaida gredzenu jau pēc 6 nedēļu kopā būšanas. Tādēļ variet atslābt. Elpo! Viņa konsultēsies, kad sāks fantazēt par „līdz nāve mūs šķirs” zvēresta sniegšanu – vai vismaz dos pamanāmus mājienus.

9. Vēl kāds interesants fakts: Daudzas sievietes zīdaiņus uzskata par apburošiem

Un viņas tur neko nespēj darīt. Tas nenozīmē, ka tava sieviete vēlas jau skraidīt pakaļ tādam mazam razgalim. Viņa konsultēsies ar jums, kad sāks fantazēt par vēlmi kļūt par māti – tici man!

10. Sievietes reizēm pārāk daudz analizē

Labi, viņas vienmēr parāk daudz analizē. Piemēram…Pēc randiņa tu teici: „Es labi pavadīju laiku šovakar.” Sievietes pirmā doma: „Tā tiešām ir? Vai viņam nedaudz mainījās tonis? Vai es sajutu vienaldzību? Varbūt viņš to izdarīs. Varbūt viņš vienkārši rīt pazvanīs. Varbūt viņš vispār nezvanīs. Varbūt es viņu vairs nekad neredzēšu. Ko nozīmē ‘Es labi pavadīju laiku’? Vai tas tomēr nozīmē, ka viņam bija garlaicīgi? Vai viņš vispār izbaudīja šo vakaru?” Ja iespējams, sieviete to novērtēs, ja būsi nedaudz konkrētāks sarunās ar viņu. Un, ja pēc „Es labi pavadīju laiku” sekotu „Ja esi brīva, mēs to varētu atkārtot nākoš otrdien” – tas būtu vairāk nekā labi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment