10 vīriešu godīgas atzīšanās, kas atklāj, kāpēc viņi pameta savas sievas

Iespējams arī tu esi līdzīgā situācijā ar savu otro pusīti, kā šie 10 vīrieši. Zini, tu neesi viens! Nesakām, ka šķiršanās ir atrisinājums visam, bet vismaz šis liks aizdomāties.

1.“Reiz es sapratu, ka nīstākā dienas daļa ir tad, kad man jādodas mājās. Es ienīdu brīdi, kad piebraucu pie mājām, ieraudzīju viņas mašīnu un zināju, ka viņa jau ir tur. Es vienkārši vēlējos būt viens, nevēlējos, lai mani kāds aiztiek. Man vairs nepatika dalīt savu dzīvi ar viņu.”

2. “Es sapratu, ka mēs vairs nebijām vienota komanda. Mēs agrāk atbalstījām viens otru jebkurā situācijā. Ar laiku sajutos tā, it kā mēs sacenstos savā starpā un būtu viens pret otru. Centos darīt daudz ko labu, lai pierādītu viņai, ka viņa kļūdījās par mani. Sapratu, ka viņa sen vairs neatrodas manā pusē, un mēs sākām slikti ietekmēt viens otru.”

3. “Es sapratu, ka nekad nebiju vēlējies ar viņu precēties. Mēs bijām kopā trīs gadus, centos viņu bildināt veselu gadu, bet zināju, ka nesaņemšos. Ar laiku sapratu, ka atlieku bildinājumu tikai tādēļ, ka patiesībā nevēlos ar viņu precēties.”

4. “Viņa mani krāpa.”

5. “Es palūkojos kalendārā: bija piektdiena un es sapratu, ka šonedēļ pilnīgi katru dienu mēs bijām nopietni sastrīdējušies. Sapratu arī to, ka nevēlos brīvdienas, jo man tās būs jāpavada kopā ar viņu, bez iespējas aizmukt. Tas bija trauksmes zvans.”

6. “Mēs sēdējām ar kolēģiem un runājām par darbu un to, ko katrs no mums darītu, ja būtu daudz naudas. Viens no viņiem pateica, ka pamestu darbu, nopirktu jahtu un ar savu draudzeni ceļotu visapkārt pasaulei. Es sapratu, ka labāk pamestu savu draudzeni un ceļotu viens.”

7. “Kad iepazinos ar savu draudzeni, viņa bija ļoti aizņemta ar mācībām un karjeras izveidi, taču, neskatoties uz to, mēs ļoti satuvinājāmies. Es sniedzu viņai iespēju sasniegt savus mērķus. Viņa bija ļoti aizkaitināma, bet novēlu to visu uz saspringto grafiku. Tas turpinājās un turpinājās, līdz es sapratu, ka viņai nekad nebūs laika man.”

8. “Viņa sapazinās ar jauniem draugiem un sāka lasīt jaunu literatūru, kas krasi izmainīja uzskatus un vērtības. Tad viņa sāka savus uzskatus uzspiest pilnīgi visiem, kas maniem draugiem, piemēram, nepatika, tādēļ draugi atteicās tikties ar mani, kad viņa bija blakus. Tas bija ļoti liels stress, un viņa nebūt nebija vairs tas cilvēks, kurā es iemīlējos.”

9. “Viņa sāka visu kritizēt, tādēļ ar laiku es vairs neko viņai nestāstīju, lai nedzirdētu viņas komentārus par to. Kad darbā ieguvu paaugstinājumu, sapratu, ka man nav kam to pastāstīt un ar ko padalīties, jo mana sieva vienmēr atradīs kaut ko, par ko piesieties. Tad es sapratu, ka ar tādiem panākumiem varu atļauties būt arī viens.”

10. “Es sapratu, ka viņas dzimšanas dienas bija paša svarīgākās, bet pēdējo divu gadu laikā manējās tādas ne tuvu pat nebija. Mēs devāmies uz restorānu, kur maksāju es. Nebija tā, ka es uzreiz tajā brīdī pārtraucu viņu mīlēt, bet es sāku plānot šķiršanos. Tas bija signāls, ka atrodamies attiecību zemākajā punktā.”

Lasi vēl: “Mana vīra datorā bija citas sievietes nepiedienīgas pašbildes” – Annas un viņas krāpjošā vīra stāsts

Avots: soulpost.ru, abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment