10 visbaismīgākie spoku apsēstie objekti pasaulē! Pat lasot paliek baisi!

1. Noslēpumainā vīna uzglabāšanas kaste (Dibbuk box), kas sevī slēpj senu, nenovīdīgu garu, kas spēj iemiesoties cilvēkos. Par šo vīna uzglabāšanas kasti ir uzņemta šausmu filma “The possession”.

a98684_dibbuk_box

2. Lelle Anabelle, kurā ir iemiesojies dēmons – cilvēki apgalvo, ka tā spēj kustēties un nodarīt miesas bojājumus. Pašlaik lelle atrodas Okulta muzejā Konetikutā.

a98684_warrens_annabelle-doll

3. Glezna “The hands resist him” (“Rokas viņam pretojas”). Cilvēki apgalvo, ka gleznas personāži mēdz pamest gleznu. Šī glezna tagad atrodas Grand Rapids mākslas galerijā.

a98684_thehandsresisthim

4. Mirtes plantāciju atpūtas nama spogulis (Myrtles Plantation, ASV). Par cik plantācijas savulaik tika uzceltas uz apbedījumu zemes, tad Mirtes plantācijas atpūtas nams pats par sevi tiek uzskatīts par spoku apsēstu vietu, taču spogulis ir visbaismīgākais no visa – cilvēki ir redzējuši tur sievietes un viņas bērnu rēgus.

a98684_myrtles-plantation-mirror

5. Annas Beikeras kāzu klieta, kuru viņa tā arī nekad neuzvilka, atrodas stikla kastē Beikera muižā (Altonā, ASV), Annas istabā. Cilvēki ir redzējuši, kā kleita kustas kastes iekšpusē – it kā sieviete sevi aplūkotu spoguļa priekšā.

Lasi vēl: Viktorijas laikmeta baismīgākās post-mortem bildes. #6 vienkārši šausminoši!

a98684_haunted-wedding-dress

6. Divi bīstamie krēsli Belkurtas pilī Ņūportā, ASV, liek cilvēkiem justies slikti, kad viņi uz tiem apsēžas, daži pat apgalvo, ka ir izstumti no tiem, kad apsēdušies.

a98684_belcourtballroom

7. Melnās maģijas apsēstā lelle, kas tagad atrodas Kejvestas muzejā. Leģendas vēsta, ka lelle ir veicinājusi nesaskaņas un pat mēģinājusi nogalināt. Vēl tagad atrodoties muzejā, viņa turpina savus ļaunos darbus – ja bez lelles atļaujas saņemšanas tā tiek nofotografēta, tad cilvēks, kurš fotografēja, tiek nolādēts. Cilvēki, kuri sapratuši savu kļūdu, sūta lellei vēstules, kur atvainojas par atļaujas nepalūgšanu.

a98684_robert_the_doll

8. “Nāves dievietes” (“The Goddess of death”) statuja tiek apsūdzēta visu savu īpašnieku nogalināšanā. Pašlaik tā tiek turēta zem stikla Edinburgas muzejā, kur neviens darbinieks neuzņemas atbildību par viņu, jo bīstas no nāves.

a98684_goddess-of-death

9. “Mokpilnā vīrieša”  (“The anguished man”) glezna. Mākslinieks šo gleznu esot uzgleznojis krāsai pievienojot savas asinis un īsi pēc tam izdarījis pšnāvību. Tā tagad nedod mieru saviem īpašniekiem – īpašnieki redz dīvainus tēlus un skaņas. Paranormālā aktivitāte ir uzņemta arī video formātā.

a98684_theanguishedman

10. Nolādētais “Nāves krēsls” (“Chair of death”)  nogalina ikvienu, kurs tajā apsēžas. Tagad krēsls atrodas pakārts augstu gaisā, lai tajā neviens nevarētu apsēsties Tirskas muzejā.

a98684_chairofdeath

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment