11. aprīļa dienas horoskops – pastāvi par savu viedokli!

1

AUNS Centies šodien neizrādīt iniciatīvu. Palielināsies romantiska interese par kādu cilvēku. Dari to, ko citi no Tevis sagaida!

2

VĒRSIS Izvērtē, kuriem cilvēkiem Tavā dzīvē ir vieta. Parādi savu raksturu, jo tas Tev šodien palīdzēs izsisties pirmajā vietā.

3

DVĪŅI Pienācis laiks nolīdzināt nelīdzenumus attiecībās ar ģimeni. Liec pie malas stresu un pārvari savus augstos principus.

4

VĒZIS Šodien Tev nebūs bail ne no kā. Relaksējies un esi atvērts jaunām lietām! Saņemsi daudz mīlestības un cieņas.

5

LAUVA Laba diena jauniem pirkumiem. Nopērc kaut ko, kas Tavu dzīvi padarīs vieglāku un ērtāku. Nodarbojies ar hobijiem!

6

JAUNAVA Ja kaut kas neliekas loģisks, neuzdod jautājumus, bet padari lietas skaidrākas diplomātiskākā ceļā. Meties piedzīvojumos!

7

SVARI Tiksi ierauts kaut kādās nesaprotamās intrigās. Šodien der atcerēties, ka pastāv tāda karma, un drīz vien tā liks par sevi manīt.

8

SKORPIONS Nedomā tikai par tagadni – ir laiks pievērsties nākotnei. Jaunas idejas šausies kā negudras – centies tās ietver dienas plānā.

9

STRĒLNIEKS Klausies šodien savā intuīcijā! Tā tev teiks priekšā praktiski visu. Šodien atradīsi interesantu pieeju itvisam!

10

MEŽĀZIS No šodienas gūsi daudz labumu. Nostiprini attiecības, dari labu un to pašu saņemsi pretī. Nekreņķējies par sīkām ķibelēm.

11

ŪDENSVĪRS Nebaidies šodien pieņemt svarīgus lēmumus, lai arī darbosies intuitīvi. Nauda šodien nāks, tādēļ esi uzmanīgs.

12

ZIVIS Šodien ir laiks, lai sakārtotu attiecības. Ar ģimeni un draugiem – citiem nē. Raksturu atšķirības var radīt šādus tādus šķēršļus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment