11. decembra dienas horoskops – jauni sākumi!

1

Būs tāda iekšēji dīvaina sajūta, it kā vispār nezinātu, kas tev ir jādara. Šodien tev jābūt viegli sasniedzamam – tuviniekiem būs vajadzīga palīdzība.

2

Netraucē cilvēkus, kuriem nekad neatliek laika tev. Šoreiz būs jāsamierinās ar to, ka neīstas draudzības kaut kad beidzas – tas ir uz labu.

3

Tu nevari atrasties divās vietās vienlaicīgi, tādēļ būs jāizšķiras par sev svarīgāko. Neļauj citu viedoklim mainīt tavus plānus.

4

Šodien būsi nesatricināms un ļoti spēcīgs. Ļoti veiksmīgi pastāvēsi par savu viedokli, kas citos izraisīs milzīgu izbrīnu.

5

Šodien tavu pašlepnumu graus kāds cilvēks, kuram galvā sakāpis vairāk nekā tev. Būs jācīnās par savu vietu zem saules.

6

Neparasta tikšanās, kas uzjundīs senāk justas emocijas. Nevajag pārsteigties ar lēmumu pieņemšanu, tev vēl ir laiks.

7

Kaut ko esi piemirsis – šodien draugus pievilt nevajadzētu, citādi tev vairs neuzticēsies. Nedomā par to, kas ir bijis, tas ir garām.

Lasi vēl: Lūk, kā piecu minūšu laikā atbrīvoties no migrēnas

8

Ļoti spēcīga iekšējā laime. Jutīsies labi pats ar sevi, ko sajutīs arī citi cilvēki. Mainīta dzīves uztvere nāks tieši īstajā laikā.

9

Ar pozitīvismu tiksi tālāk nekā domāji, ka tas vispār ir iespējams. Būs jauna iepazīšanās, kas liks mainīt savus uzskatus.

10

Neskrien ar pieri sienā. Tu zini, ka nevari izdarīt tā, lai visiem ir labi. Šoreiz tev būs jāpadomā primāri par sevi, tikai tad uzklausi citus.

11

Gribēsies pielāgoties cilvēkiem, jo nejutīsies tā, it kā būtu īstajā vietā. Darbīga diena, kurā laiks paskries nemanot.

12

Neizrādi necieņu cilvēkiem, kuri vienmēr pret tevi ir izturējušies laipni. Atcerēsies lietu, kas pamatīgi pabojās dienu, bet ar pozitīvām domām visu var nomierināt.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment