12. aprīļa dienas horoskops – parādīsies izdevība!

AUNS

Tev priekšā gaidāmas lielas pārmaiņas, kurām būs vajadzīga milzīga enerģija. Neiztērē to, strīdoties ar cilvēkiem un cenšoties pierādīt savu taisnību – no tā nebūs nekādas jēgas.

VĒRSIS

Nevajag pārāk iespringt uz vienu lietu. Tev ir jānostāda mērķis un jāsakārto viss, kas tev ir apkārt, lai būtu skaidrs prāts. Nevari dzīvot haosā, jo tad nekas nekustēsies uz priekšu.

DVĪŅI

Pārvarēsi beidzot savas bailes un izdarīsi to, uz ko nemaz necerēji. Nebremzē sevi, dari to, kas velk uz savu pusi pat tad, ja tas šķiet dīvaini.

VĒZIS

Jaunas dzirksteles lidos mīlestības sfērā – nekautrējies runāt par to, ko vēlies. Šodien tavs šarms staros apkārt, to nebūs iespējams apslēpt. Esi atvērtāks, tad būs iespējami arī labi piedāvājumi.

LAUVA

Ja kautrēsies atzīties, tad pazaudēsi to, ko ilgi esi centies noturēt. Nevajag pārspīlēt, jo cilvēki no malas to labi redzēs – tev gribēsies izdaiļot notikumus, bet labāk iesaku no tā izvairīties.

JAUNAVA

Liksies, ka visa pasaules taisnība pieder tev. Loģika šodien būs neapstrīdama, tomēr būs cilvēki, kuri turēsies tai pretī. Tas tev kārtīgi pabojās nervus.

Lasi vēl: Šīs pazīmes var liecināt par aizsprostotām artērijām – parūpējies par sevi laicīgi!

SVARI

Nespēsi izlemt starp diviem labiem variantiem. Garastāvoklis liks izturēties pret citiem tā, it kā viņi būtu vainīgi pie tavām problēmām – labāk būtu tā nedarīt, jo vari pazaudēt draugus.

SKORPIONS

Šodien par sevi būsi ļoti pārliecināts, kas arī ļaus sasniegt vēlamos rezultātus. Nevajag bremzēt ceļā pretī savam mērķim, tu labi zini, kas ir jāizdara – kaut vai ar sakostiem zobiem!

STRĒLNIEKS

Būs pienākusi nepatīkamo lietu daļa. Jātiek galā ar to, kas grauzis jau ilgu laiku, lai varētu pilnībā atbrīvoties no nevajadzīgās nastas. Pēc šodienas varēsi atviegloti uzelpot.

MEŽĀZIS

Šai dienai ir jābūt mierīgai. Būs visas iespējas pierādīt savus talantus un spējas – to pamanīs pareizie cilvēki, kuri, iespējams, piedāvās pamatīgu ieguldījumu tavai nākotnei.

ŪDENSVĪRS

Šodien liksies, ka esi pārāks par citiem – šī nostāja liks cilvēkiem no tevis novērsties. Acīmredzamās lietas būs grūti saredzēt, tādēļ var izveidoties konfliktsituācijas.

ZIVIS

Vajag paskatīties mazliet tālāk, nekā sniedzas tava roka. Tepat vien stāv jauna iespēja, kurai vairākas reizes esi pagājis garām – šodien spīd tā veiksme to beidzot ieraudzīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment