Veselības ministrei Čakšai ļoti neveikls apģērba misēklis: soctīklu lietotāji uzjautrinās

“Gribēja ar jēgu – sanāca kaut kā ne tā,” komentē viens no pašmāju sociālo tīklu lietotājiem, kurš kopā ar daudziem citiem pasmējies par ministres Andas Čakšas neveiklo misēkli. 

Apģērba misēklis veselības ministrei atgadījies  Latvijas Zemnieku Savienības (LZS) kongresa laikā. Viņai mugurā bija pelēks krekliņš un melna žakete. Uz krekliņa bija spēcīgs uzraksts. Taču diemžēl žakete daļu no tā aizsedza, atstājot tikai dažus burtus, kas veidoja kaut ko ļoti neveiklu un sarkastisku…

Ne viens vien interenta lietotājs uzskata, ka patiesībā ķibele nemaz īsti nebija sagadīšanās un atklāj kaut ko būtisku un ministru dabai neatņemamu.

Lasi vēl: Bagātā Latvija: airBaltic un Lattelecom vadītāji pelna krietni vairāk nekā viņu kolēģi ārzemēs

Izskatās, ka ministra kongresa tribīnē kāpusi ar uzrakstu “KRĀP” un krūtīm.

Taču, lūk, kas patiesībā uzdrukāts uz krekliņa, kā redzams, atsedzot žaketi:

Izrādās, ka krekla apdrukas paustā ziņa īstenībā ir gluži pretēja. Jaunvārds “atkrāpies” kopā ar mirkļbirku ir simbols pretkrāpšanas iniciatīvai, kurā apvienojušās vairāk nekā 20 Latvijas valsts pārvaldes institūcijas un sadarbības partneri: Finanšu ministrija, Iekšlietu ministrija, Ekonomikas ministrija, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, Zemkopības ministrija, Labklājības ministrija, Valsts ieņēmumu dienests, Valsts policija, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, Konkurences padome, Valsts Robežsardze, Pārtikas un veterinārais dienests, Iepirkumu uzraudzības birojs, Nodrošinājuma valsts aģentūra, Patentu valde, Latvijas Republikas Prokuratūra, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs, Lauku atbalsta dienests, Centrālā finanšu un līgumu aģentūra u. c., kā arī biedrība «Sabiedrība par atklātību – Delna» un Latvijas Banka.

Lasi vēl: Bagātā Latvija: airBaltic un Lattelecom vadītāji pelna krietni vairāk nekā viņu kolēģi ārzemēs

Kustība #atkrāpies ziņojusi, ka Latvijā viltoto preču radītie zaudējumi tirgū ir 140 miljoni EUR, kas veido 15,7 % no pārdošanas apjoma, kamdēļ par 2500 vietām samazinājies arī darbavietu skaits. Aizturēto viltoto preču skaits visā Eiropas Savienībā arvien palielinās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment