12. jūnija dienas horoskops – esi pats labākais!

1

AUNS Šodien tev jāapmeklē kādas neordināras vietas, jāatrodas unikālu kompāniju vidū-jādara viss neparastais. Ieraudzīsi visu patiesā gaismā.

2

VĒRSIS Gandrīz vai fiziski jutīsi vēlmi pēc jaunām idejām un pārmaiņām. Šodien nelieto alkoholu, jo tas var slikti beigties. Jādomā ar galvu!

3

DVĪŅI Laba diena, lai mācītos, papildinātu zināšanas. Tā kā esi radis motivāciju, jādara viss, lai nepadotos. Pārkāpsi pāri pats sev!

4

VĒZIS Materiālās un emocionālās problēmas beidzot beigs tevi traucēt. Saistībā ar citām grūtībām-viss kļūs daudz optimistiskāks.

5

LAUVA Lieliski parādīsi savus talantus citiem, tomēr tava pieeja lietām parādīs arī vājos punktus. Lielas auditorijas priekšā stājies ar pārliecību!

6

JAUNAVA Daudz darba, bet tas tevi nebiedēs. Domāsi par nākotni, tādēļ tas visu padarīs vieglāku. Savas vajadzības nevērtē augstāk nekā citu.

7

SVARI Tev būs vajadzīga atpūta. Tāpat šodien arī spēsi izbaudīt dzīvi tik, cik jau ilgu laiku nav sanācis. Neaizmirsti tikai par robežām!!

8

SKORPIONS Aizmirsti par strīdiem ar tuviem cilvēkiem. Sapratīsi lietu kārtību un citu cilvēku rīcību iemeslus – būs iespēja rādīties gudrākajam.

9

STRĒLNIEKS Sociālas aktivitātes tev šodien būs tavs “es”. Nekas nenoies greizi, viss kā pa sviestu. Neaizmirsti citus brīdināt par plānu maiņām.

10

MEŽĀZIS Šodien iegūsi visādu veidu apmierinājumu-intelektuālo, morālo un materiālo. Kļūs skaidrāki tuvāko mēnešu plāni-pozitīvisma deva!

11

ŪDENSVĪRS Aizmirsīsi par problēmām un redzēsi apkārt tikai to labo. Viss šķitīs labāks, nekā tas ir-bet tas forši, pieturies pie šādas domāšanas.

12

ZIVIS Nemāni pats sevi-ja kaut kas nav kārtībā, kaut ko dari lietas labā. Nākotne ir tikai tavās rokās, tādēļ nāksies mazliet atteikties no atpūtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment