12. novembra dienas horoskops – stājies pretī visam!

1

AUNS Gribēsies konkurēt ar sev līdzīgiem cilvēkiem. Vairāk vajadzētu domāt par citu emocijām, jo tas var atspēlēties.

2

VĒRSIS Ja pats nevari kaut ko savest kārtībā, citiem to pārmest nedrīksti. Ieklausies pats sevī, pavēro no malas un atrisini konfliktus.

3

DVĪŅI Rīcības diena. Negribēsies daudz domāt, bet vienkārši rīkoties. Ja kāds centīsies skriet pakaļ, tad atļauj to darīt.

4

VĒZIS Fokusējies uz savām lietām. Citi nāks virsū ar savām problēmām, ignorē tās. Droši meties iekšā jaunos piedzīvojumos.

5

LAUVA Šodien kā gaisma tev prātā uzausīs idejas par sen neatrisinātu lietu. Neuzliec lielu atbildību uz citu pleciem – nepanesīs.

6

JAUNAVA Vairāk domā par to, ko tev vajag nevis to, ko tu gribi. Šīs lietas krasi atšķirsies. Nepazaudē sevi, rūpējoties par citiem.

7

SVARI Tev šodien būs jābūt daudz pieaugušākam. Lai arī gribēsies jokoties un trakot, šodien to patiešām nav ieteicams darīt.

8

SKORPIONS Brīnumaina diena – gribēsies kavēties atmiņās. Bet ne negatīvās – tajās labākajās. Neatgrūd cilvēkus, tas var slikti beigties.

9

STRĒLNIEKS Visu nevarēsi izdarīt uzreiz, jo nav pietiekošas motivācijas. Būs jāstrādā ar sakostiem zobiem, bet rezultāti pārsteigs.

10

MEŽĀZIS Domāsi, ka viss notiks, kā parasti, bet tā vis nebūs. Vajadzēs daudz apņēmības un darba, lai sasniegtu sev vēlamo.

11

ŪDENSVĪRS Par daudz priecāties arī nevar, citādi citiem sāksi šķist samākslots. Atklāj iekšējo pasauli, ļauj tai vaļu!

12

ZIVIS Nekas tā nesagādās prieku kā jaunās ziņas. Tikai atceries arī padomāt, ko tu dari ar savu dzīvi, degunu ārā no mākoņiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment