12 padomi kā saglabāt savas sievietes mīlestību pret tevi. Ja tu tos sāksi pielietot, viņa pievienosies!

Mīlestība var rasties arī no pirmā acu uzmetiena, taču kā šo mīlestību noturēt? Noturēt šīs sajūtas līdz mūža galam izdodas ne kuram katram. Taču ceram, ka mūsu ieteikumi jums noderēs.

Cilvēki iepazīstas, iemīlas, satiekas, sāk dzīvot kopā. Tad viņi pēkšņi saprot, ka ir pilnīgi atšķirīgi cilvēki un tālāk šādi dzīvot nemaz nespēs. Kādēļ tā notiek? Ja sākotnēji tik spilgtas attiecības pēkšņi izgaist, tas nozīmē, ka ugunskuram netiek klāt piemesta malka.

Lasi vēl: 10 jautājumi un frāzes, kuras dzird ikviens jaunlaulātais pāris no apkārtējiem

 

1. Pavadiet kopā pēc iespējas vairāk laika. Varat pat īsti nerunāt, vienkārši paguliet mirkli apskāvušies, izbaudiet viens otra siltumu.

2. Pat tad, ja jums ir pilnīgi dažādi hobiji, esiet ieinteresēti tajā, ko dara jūsu otrā pusīte. Izrādiet patiesas un nesamākslotas jūtas pret to.

3. Atbalstiet savu partneri. Morāli, kad viņam/viņai ir slikti. Ja jūsu otrā pusīte ar kādu strīdas, nostājieties viņa pusē – pat tad, ja uzskatāt, ka viņam nav īsti taisnība. Jūsu partnerim ir jāzina, ka jūs vienmēr atrodaties viņa pusē.

4. Ja jūs kaut kas satrauc, tad noteikti par to runājiet. Neturiet sevī dusmas vai naidu, netēlojiet, ka neko neredzat un nezināt – neuzkrājiet sāpes un problēmas. Briedums parādās nevis tajā, ka jūs izvarāties no konflikta, bet gan tajā, kā jūs to risināt.

5. Par attiecībām ir jācīnās. Attiecības ir jāveido. Ja jūs nolaidīsiet rokas vai atiesiet malā, neviens jūsu vietā attiecībās neko neieguldīs. Pārvarēt dažādas problēmas vislabāk ir vienā komandā, kad jūs abi kopā to darāt.

6. Jūsu mājas atrodas tur, kur ir jūsu ģimene. Dodieties viscaur dzīvei ar šādu domu. Izveidojiet mājās komforta un miera sajūtu, padariet to par savu oāzi. Jums vienmēr gribēsies atgriezties tikai tur, kur ir silti un kur jūs gaida. Izveidojiet sev šādu vietu.

7. Biežāk atzīstieties mīlestībā – bez iemesla vai īpašiem gadījumiem. Pie brokastu galda, atvaļinājumā, pēc darba. Lai jūsu otrā pusīte zina, ka jūs neesat viņiem vienaldzīgi.

8. Dalieties ar savām visabsurdākajām domām un sapņiem. Atvēliet tam atsevišķi laiku – laiku, kas būs paradzēts tikai jums diviem vien. Tikai jūs, jūsu sarunas un nekādi sociālie tīkli.

9. Atsakieties no domas izmainīt savu izredzēto. Nelauziet sevi, bet gan pielāgojieties. Esiet jūs paši un ļaujiet arī jūsu partnerim tādam būt.

10. Izrādiet gultas priekos savu fantāziju, lai jūsu intīmā dzīve nepārsvērstos rutīnā. Jūsu starpā ir jāspēj saglabāt dzirkstelīte.

11. Jums ir jāsniedz viens otram bauda, turklāt tas neattiecas tikai uz gultas priekiem, bet uz visām pārējām dzīves jomām.

12. Esiet pateicīgi par to, ka jums šis cilvēks vispār ir. Visbiežākais iemesls, kādēļ pāri šķiras – viņu iegribas neatbilst patiesajai dzīvei. Ja jums šķiet, ka jūsu partneris kaut kur neapmierina jūsu iegribas, atcerieties viņu tad, kad tikko iepazināties. Atcerieties iemeslu, kādēļ jūs šo cilvēku vispār iemīlējāt.

Lasi vēl: 10 jautājumi un frāzes, kuras dzird ikviens jaunlaulātais pāris no apkārtējiem

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment