120 gados NEVAINĪGS: pasaulē vecākā vīrieša dzīvesveids ir skarbs un šokējošs

Visus nopelnus savas ilgās dzīves un labās veselības nodrošināšanā viņš piedēvē jogai, ēdienam bez garšvielām un atturībai no seksa.

Viņš stāsta: “Disciplīna ir vissvarīgākā lieta dzīvē. Cilvēks var uzveikt jebko ar disciplīnu ēšanas paradumos, fiziskajās aktivitātēs un seksuālajās vēlmēs.

pay-swami-sivananda-claims-to-be-the-oldest-man

Kontrole pār savām vajadzībām ir dzīves lielākais ieguvums. Es esmu dzīvojis tik ilgi, jo materiālas lietas nedara mani laimīgu.”

Svami tic, ka laiki ir mainījušies, taču viņš joprojām palicis nemainīgs.

pay-swami-sivananda-passport

“Tā kā es esmu dzimis nabadzībā, es nekad neesmu prasījis no dzīves daudz. Mūsdienās cilvēki ir nelaimīgi, neveselīgi un kļuvuši negodīgi, kas mani ļoti sāpina.

Es vienkārši vēlos, lai cilvēki būtu laimīgi, veselīgi un mierīgi.”

Lasi vēl: Viņš atteicās no alkohola. Pēc 600 dienām viņu nav iespējams atpazīt!

pay-swami-sivananda

Mūks ir 1.58 metrus garš un nekad savas dzīves laikā nav gulējis gultā vai izmantojis spilvenu. Viņš guļ uz grīdas, paklājis apakšā džutas paklājiņu, ar akmens ķieģeli spilvena vietā.

Vīrietis jau izsenis kļuvis par vietējo slavenību sava dzīvesveida dēļ. Viņš ceļo apkārt visai valstij, sniegdams intervijas un lekcijas par savu dzīvi, lai palīdzētu arī citiem atklāt ilgdzīvošanas noslēpumu.

Publicitāte viņu neinteresējot, bet viņš pieteicies Ginesa rekordiem savu sekotāju dēļ, kuri būtu priecīgi redzēt viņa vārdu grāmatā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment