13. aprīļa dienas horoskops – uzticies saviem tuvākajiem!

1

AUNS Šodien ir tava komunikācijas diena- gribēsies klausīties tenkās un klačās. Gaidāmas ļoti skaidri izteiktas perspektīvas.

2

VĒRSIS Ieteicams izvairīties no neplānotiem izdevumiem. Nedarīsi visu tā kā vienmēr – izmainīsi pieejas, kas nesīs rezultātus.

3

DVĪŅI Šodien nebūsi pārāk pašpārliecināts. Nav laba diena lieliem lēmumiem. Labāk uzmani sevi un tos, kas šodien būs apkārt.

4

VĒZIS Nerunā par savām problēmām, kāds sāks ar tevi manipulēt. Šodien būsi pilnīgi un galīgi slinks, tāpēc ņem vien brīvdienu no pienākumiem.

5

LAUVA Būs grūti koncentrēties un domāt loģiski. Ievēro drošību, pakļaujies noteikumiem un likumiem, citādi sekas var būt smagas.

6

JAUNAVA Izvairies no slinkuma un ieslīgšanas sevī. Pakārto šo dienu ģimenei, tā tev būs visvairāk nepieciešama. Sirsnīgas tikšanās.

7

SVARI Nesniedz galējo atbildi, tev vēl ir laiks domāt. Tev vajag paņemt pauzi no problēmām, pasēdēt vienam un padomāt.

8

SKORPIONS Šodien tev visur būs jāpaspēj laikā. Strādā pie pašdisciplīnas, jo no šodienas varēsi daudz ko mācīties un paturēt sev.

9

STRĒLNIEKS Diena radošām aktivitātēm. Iespējams, ka atklāsi sevī jaunu talantu. Kad jāpieņem lēmumi, nevilcinies, vienkārši dari!

10

MEŽĀZIS Tev būs iespējas parādīt sevi no pavisam citas puses. Personīgās lietas kārto viens pats, citiem par to šobrīd nav jāzina.

11

ŪDENSVĪRS Laba diena, lai veiktu mazus pirkumus. Tev atradīsies jauns domubiedrs, ar kuru sarunas nesīsies uz priekšu ļoti ātri.

12

ZIVIS Grūti būs tikt galā ar saviem pienākumiem. Slikts garastāvoklis, kas novedīs pie ķīviņiem. Lai arī kas notiktu – nepadodies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment