13. aprīļa senču sens ticējums: kas jums jādara, lai 3 gadus jūs vairs nevajātu problēmas

Tautas zīmes 12. aprīlim: ko nedarīt

Diena nav piemērota nogurdinošam fiziskam darbam.

Nekas labs negaida tos, kuri šajā dienā nolemj iziet no mājas tumšās drēbēs. Melnas drēbes var piesaistīt nepatikšanas. Jebkurā gadījumā tā uzskatīja mūsu senči. Lai pasargātu sevi no visa sliktā, 13. aprīlī jāvalkā kaut kas gaišs vai gaišs.

Jums vajadzētu izvairīties no strīdiem saskarsmē. Pat neliels pārpratums var beigties ar strīdu. Pastāv risks zaudēt draugu un iegūt ienaidniekus. Tā paša iemesla dēļ nav ieteicams tenkot un lielīties.

Nav nepieciešams dalīties ar citiem savos plānos.

 

Agrāk teica, ka šī diena nav labvēlīga finanšu jautājumu risināšanai. Ja skaitīsi naudu, dari to no rīta. Neatstājiet maku uz galda, citādi bagātība pametīs ģimeni.

Ja no vakariņām ir palicis ēdiens, neizmetiet to. Labāk to atlikt līdz rītdienai vai pabarot dzīvniekus un putnus.

Lasi vēl: Tālvadības pults slepenās funkcijas, par kurām zina tikai daži cilvēki!

Senos laikos jaunlaulātajiem pastāvēja īpašs aizliegums. Šajā dienā viņi nedrīkst doties pie vecākiem, jo tas var sabojāt attiecības ģimenē.

Nedrīkst nodarboties ar rokdarbiem. Diegi sapīsies un saplēsīsies, izstrādājums nebūs kvalitatīvs. Un adatu vai spieķi ir viegli ievainot, šajā gadījumā sagaidiet 40 nelaimes.

13. aprīlī nedrīkst doties makšķerēt un medīt, kā arī aizvainot dzīvniekus. Tam, kurš pārkāpj aizliegumu, senos laikos solīja naudas trūkumu.

 

Leave a Comment