13. februāra dienas horoskops – tev viss izdosies!

1

AUNS Tava laime vēl nav iztecējusi. Tu pārāk daudz fokusējies uz citiem, un šodien to kārtīgi sajutīsi. Karma šodien strādās par labu tev.

2

VĒRSIS Ļoti sajutīsi savu spēku – gan mentālo, gan fizisko, un citi to pamanīs. Būsi kā balsts šodien daudz svarīgiem cilvēkiem.

3

DVĪŅI Mazliet saspringta gaisotne, bet kaut kādā ziņā tu to izbaudīsi. Tavā virzienā radīsies daudz jaunu iespēju – nepalaid garām vismaz vienu.

4

VĒZIS Vienkārši celies un dari! Jauna diena, jaunas iespējas. Tajā laikā, kamēr čīksti, tu vari kaut ko darīt lietas labā- mazāk runā, vairāk dari.

5

LAUVA Šodien tu vārdu “nē” vispār neņemsi vērā. Pats visiem teiksi “jā” un sagaidīsi to pašu no citiem. Būs daži stresa pilni momenti.

6

JAUNAVA Tev ir parādījusies interese par konkrētu lietu – varbūt par kādu īpašu cilvēku? Pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt.

7

SVARI Šodiena ir jāvelta savām kaislībām – jāseko sirdij. Nedomā tik daudz par naudu. Ja rīkosies brīvi, tad visam līdzi sekos arī nauda.

8

SKORPIONS Pamodīsies momentā, bet tikpat ātri arī enerģija pazudīs. Gribēsi kaut ko noslēpt no citiem, bet tas īpaši neizdosies.

9

STRĒLNIEKS Lieliskas ziņas: šodien tev noteikti būs laimīgās stundas. Tev patiešām ir nepieciešams flirts, tādēļ droši – uz priekšu!

10

MEŽĀZIS Lai arī kā censtos, šodienas pienākumi izstiepsies līdz rītdienai. Būs daudz jāfokusējas uz vienu lietu, nebūs laika atpūtai.

11

ŪDENSVĪRS Palīdzi saviem mīļajiem cilvēkiem, tas viņiem ir vajadzīgs. Gaidāmi daudzi labi pārsteigumi – dalies tajos ar citiem.

12

ZIVIS Liksies, ka peldi pret straumi, bet tas ir labi! Laba diena domāšanai par paaugstinājumu vai labāku darbu – maini savu vidi, uzdrīksties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment