13-gadīga meitene izliekas par mirušu, tādēļ viņas 11-gadīgais pielūdzējs izdara pašnāvību!

Zēns nomira Mičiganas slimnīcā no gūtajiem ievainojumiem. Gosa apgalvo, ka meitene ar savām draudzenēm bija izplānojušas šo nejauko izjokošanu. “Es nezinu, kas viņu bija apsēdis, lai viņa izspēlētu šādu joku. Tas ir slimi,” saka zēna māte.

 

Divu bērnu tuva draudzene Averija Mičela stāsta, ka meitene esot vēlējusies izspēlēt šo joku, lai pārbaudītu, vai Taisons viņu tiešām mīl, tomēr viņš to visu esot uztvēris ļoti negaidīti. “Viņa nevēlējās Taisonam nodarīt pāri – viņi viens otru mīlēja,” saka Averija.

Meitenei tika piespriests 6 mēnešu ieslodzījums Mičiganā. Datora izmantošana nozieguma izdarīšanā tiek sodīta ar gadu cietumsoda.

Lasi vēl: Viņu klasesbiedrs izdarīja pašnāvību – tas, ko pēc tam izdarīja viņas, ir nepārspējami!

Gosa apgalvoja, ka sociālajos medijos bija paziņojums par meitenes nāvi, uz ko Taisons bija atbildējis, ka nogalinās sevi – un pat tad neviens nebija iejaucies un meitenes nebija sapratušas sava joka nopietnību.

“Viņa izmantoja sociālos medijus un draudzeņu sociālo mediju profilus, lai savu nāvi padarītu ticamu, un tieši tādēļ Taisons tam tiešām noticēja un nogalināja arī sevi,” saka viņa mamma. “Es esmu ļoti dusmīga. Jā, viņi ir jauni, bet man šķiet, ka 13 gadu vecumā tu jau saproti savus lēmumus un atšķir labu no ļauna. Tu vari izdarīt pats savas izvēles. Es domāju, ka viņa izmantoja jaunāku puisi, lai varētu viņu kontrolēt un manipulēt ar viņu. Nedomāju, ka šim notikumam nevajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību – meitenei ir jāatbild par savas neapdomīgās, briesmīgās izjokošanas sekām.”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment